Godzilla
Kong
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kong kazanır çünkü birincisi kong daha çok halk kahramanı tipinde bir karakter yani herkesin aşina olduğu bir karakter birçok gilme konu oldu ikincisi daha çevik ve gücünü tam anlamıyla kullanabilir gödzilla daha çok timsahvari bir yaratık olduğu için hareket kapasitesi vs de düşük
Kong, aşkın gücünün neler yapabileceğinin simgesidir. Gönlümde başka yerdedir...
Godzilla'yı da oldum olası sevemedim.
Saçma bir kurgu yoksa, arşivimde yer alacak görsel şölen niteliğinde bir eser olacaktır. Bakalım ne çıkacak ortaya.
Kong kazanacak gibi olacak ama savaşı berabere bitirip başka bir kötüye karşı birleştirecekler, görürsünüz. :) Batman v Superman filminde de öyle olmuştu. Batman kazanacaktı neredeyse ve birleşip başka bir kötüye karşı savaştılar.
Godzilla alır ama Senaryo Kong taraftarı belli. Düne kadar Godzilla reyiz kıçımızı kurtar diye yalvarıyorlardı şimdi düşman kesildiler. Bu insanoğlu çok nankör.
Ben seninleyim Godzilla baba.
Cevap
15Cevap
Ben Kong kazanır diye hissettim bakalım nasip hwjddjdndndnd
Biri God öbürü King ama mal yazar maymunlar birlikte güçlü diyip kong u kazandıracak dandik bir şeyler yazar

King Kong cuyuz evelallah
Godzilla kazanır. Bu Kong artist zaten gelen helikopterleri yumrukluyordu neymiş birkaç ağaç bombalandı diye. Sanki ada komple onun.
Fragmanı bile ürküttü :D bence godzilla nın şansı yok
Ben godzilladan tarafım fakat muhtemelen savaşmayı birakacaklar
Ya ben bunların ikisini de seviyorum nasıl seçim yapabilirim kii 😂
Godzilla diyince aklıma Eminemin şarkısı olan geliyor
King kong bir maymun
Normalde godzilla alır
Bu arada Enola oynuyormuş kesin izlerim
kalbim godzilladan yana ama kong kazanır gibime geliyor
Tabiki de Kong kazanır. Kong kazansın isterim. Onu çok seviyorum 🥰
gorilin tokma var godzillanin alevi kafasini ezerr 😋
Fragmandan anladığımız kadarıyla Kong kazanıyor ama ben yinede godzillayi daha çok seviyorum.
Godzilla sanki daha avantajlı gibi ama ben Kong kazansın isterim
Godzilla hak ettiği değeri görmüyor
Aptal bi meymun vs mutasyondan canavarların tanrısı lakabını almış bir kertenkele
Godzilla
Bence Kong
Bence Akıncı alır. Sjsjsj
Godzilla
Fragmana bakilirsa king kong
Kong tabiki
Hemen izleyelim
Woww etkilendim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?