En son hangi diziyi sıkılmadan keyifle izledin 🎥 ?

Güncellemeler:
Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
4130Benzer Benceler
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Prison Break benim zaafımdır, en sevdiğim dizidir. Keşke hafızamı sildirip tekrar izlesem diyorum. Prison Break ı hiç izlememiş olanları kıskanıyorum
İlk izlediğin heyecanı vermiyor maalesef, sahneleri hatırlamaya başlıyorsun açar açmaz
Filmde zaman kargaşası ve mantık hatası bence oldukça hakimdi. Bazi sahneler aniden öne çıkıyor ve arka planı gösterilmedigi için sahnelerin etkisi de zayıf kalıyodu bu yüzden. Daha ütopik hissettirdi tabi bu eleştirim de biraz la case de papel ile karşılaştırmasıdan dolayı. En az onun kadar sağlam sahneler görmeyi umuyordum fakat öyle olmadı... Yine de izlenebilir fakat iz bırakamadı bende...
Zaman kargaşası olayı witcher kadar hiç bir dizi de olamaz. Son bölüme kadar ben gerizekalımıyım acaba diye düşünüyordum sağolsunlar sonlara doğru ortalama olduğum yanılgısına uğratmadılar.
1. Sezon belirsiz kaldı zaten, çocuğunun kaçırılması vs. Son olacağını sanmıyorum, devamı gelecektir
Zaten yanlış anlamadıysam 1. sezonu bölerek yayınlamışlar yani çok kısa bir süre sonra 1. sezon devam bölümleri gelecek.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş