Diziler & Filmler En son izlediğiniz dizi hangisiydi, beğendiniz mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Hangisiydi gelsin yorumlar içimden bir ses hiç yorum olmayacak diyor 😂 denemeden bilemem dimi KS halkı 🤭o Güncellemeler+1 yıl Normalde dizi pek izlemem dizi olduğu belli oluyor yapmacık yani şu an Yeni bir diziye başladım tozluyaka En son izlediğiniz dizi hangisiydi, beğendiniz mi? Cevapla Dizi Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Need4Read Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Zeytin Ağacı dizisini izliyorum şu sıralar.. Fena değil, güzel gidiyor.. 0 0 Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl En son Locke&key 'in son sezonunu izledim ve beğendim süper❤ 0 0 Yorumla
cankıraçç Takip Et Master Yaş: 27 , eic 82% +1 yıl Rebelse başlamıştım iyi gidiyordum 4. seozna kadarda geldim ama 1 ahfta uzak kalmam gerekti bir daha da açmadım izleyesim gelmiyor uzun aradan sonra ama beğenmiştim 0 0 Yorumla
MatthewFox Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl avustralya yapımı Glitch dizisini izleyip bitirdikten sonra dizi bulamadım kendime göre sanki onun bir bütün olmuştum şimdi Evil dizisini izliyorum 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kinnporsche the series. Güzeldi ama bazı sahneler hoşuma gitmedi. 0 0 Yorumla
inadınasevv Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl En son teşkilatı izledim sonra sezon finali verdi bidahada dizi izlemedim 0 0 Yorumla
Stalk_hesabidirr Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 1 kaçak dizisini izleyip bitirdim 2 peaky blindersDaha yeni yeni KVP'ye başladım 0 0 Yorumla
Kinky07 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl En son yabancı olarak 99 yerli olarak gibiyi izledim ama izlediklerimin hepsini çok beğenmişimdir 0 0 Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 393 cevap paylaştı. Doğu diye bir dizi komedi doğu demirkol un oyunculuğunu beğenmesem de sevmesem de mizahı beğendim 0 0 Yorumla
rhinestoneeyes Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl prison break fghnjevet bu diziyi izlemeyen dedem ve ben kaldık bir tek 0 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 341 cevap paylaştı. Unutulmaz dizisini izledim dün gece 0 0 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1b cevap paylaştı. The capture’ın yeni sezonunu izledim 0 0 Yorumla
Shevell Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl La case de papel izledim favori dizimdir 😁 0 0 Yorumla
Qevırxewr Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Aşkı memnu 0 1 Yorumla asyaavrupafalan +1 yıl Beni beni Bihterini Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Zeytin Ağacı dizisini izliyorum şu sıralar.. Fena değil, güzel gidiyor..
En son Locke&key 'in son sezonunu izledim ve beğendim süper❤
Rebelse başlamıştım iyi gidiyordum 4. seozna kadarda geldim ama 1 ahfta uzak kalmam gerekti bir daha da açmadım izleyesim gelmiyor uzun aradan sonra ama beğenmiştim
avustralya yapımı Glitch dizisini izleyip bitirdikten sonra dizi bulamadım kendime göre sanki onun bir bütün olmuştum şimdi Evil dizisini izliyorum
Kinnporsche the series. Güzeldi ama bazı sahneler hoşuma gitmedi.
En son teşkilatı izledim sonra sezon finali verdi bidahada dizi izlemedim
1 kaçak dizisini izleyip bitirdim 2 peaky blinders
Daha yeni yeni KVP'ye başladım
En son yabancı olarak 99 yerli olarak gibiyi izledim ama izlediklerimin hepsini çok beğenmişimdir
Doğu diye bir dizi komedi doğu demirkol un oyunculuğunu beğenmesem de sevmesem de mizahı beğendim
prison break fghnj
evet bu diziyi izlemeyen dedem ve ben kaldık bir tek
Moon Knight izledim, güzel dizi
Unutulmaz dizisini izledim dün gece
The capture’ın yeni sezonunu izledim
İzlenecek kaliteli yapımlar kalmadı.
Kurtlar vadisi 3. Defadır izliyorum
La case de papel izledim favori dizimdir 😁
black list
güzel tavsiye ederim
Jack Reacher
atv de yanlız kurt dizisi