Netflix benim yaşam biçimim haline gelmeye başladı. O kadar harika bir platform ki daha rekabet edecek bir platform yok. Benim her zaman sevdiğim ve sevmeye devam edeceğim tüm film ve diziler Netflix'de. Bu yüzden her zaman tercihim olmaya devam edecektir. <3 :)
Netflix en iyisi Netflix üzerinden içerik izlediğinizde, yasal olmayan sitelerdeki gibi virüs tehlikesi yaşamazsınız. Kullanımı kolay olan Netflix, sevdiğiniz dizi ve filmleri istediğiniz zaman izleyebilir, dilediğinizde durdurup daha sonra farklı bir cihazdan kaldığınız yerden izlemeye devam edebilirsiniz. Ek olarak oyun konsollarınızdan da erişebilir ve deneyiminizi bir tık daha üste taşıyabilirsiniz.
Tv'de iyi bir filme denk gelirsem izlerim, bunun dışında tercih ettiğim tek bir site üzerinden film izlerim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben artık Tv den pek bir şey izlemiyorum. ücreti platformları kullanıyorum. Netflix, Exxen, Tv+, Prime Video, BeİN coNNect movie, Gain, Blu Tv, Dsmart go ve Filmbox bunun dışında ücretsiz olarak Puhu Tv, Tubi Tv, FoxPlay bazen Trt den eski sevdiği dizilere bakıyorum. Bir kaç tane de internet sitesi kullanıyorum. Fullhdfilmizllesene, webteizle, dizigom, sezonlukdizi, hdfilmcehennemi ve jetfilm gibi Kore ve Tayland dizileri için de başka yerler kullanıyorum. Viki ve Ok gibi. Morfansub, Asyafanatikleri ve Clickia Tv de bunlar için en çok kullandığım internet siteleri. Ekstra da 5 anime uygulaması kullanıyorum...
Bazen TV, bazen Youtube. İş yerinde Youtube. Youtube'da bir gün, eski bir diziyi izlerken canımı çok sıktı. Başka bir dizi izleme sitesi bulup keyifle izledim. (2 dakikada bir 40 saniyelik ses kesintili dizi izliyordum. Adam konuşuyor, konuşma sesi yok! Full küfürsüz dizi; ama sistem hatasıdır dedim. İsmini hatırlayamadığım bir siteden girdim. %99 sıkıntısız izledim. "Oh, dünya varmış!" dedirtti.) Netflix asla izlemiyorum. Paralı ve pahalı.
Torrent.. Çok yaşa P2P... :D :D.. P2P olmasaydı, Emule ve Torrent çıkmasaydı halimiz ne olurdu... Netflix te ne varsa bir kaç saat içinde Torrente düşer en kaliteli haliyle...
İzlemiyorum normalde hiç bişey ne televizyon nede Netflix falan ama şu Acun'un röportajından sonra bir kaç gündür sihirli annem izliyorum sabah kahvaltı hazırlarken 😂😂😂😂😂