Diziler & Filmler Şimdiye kadar izlediğiniz en iyi 5 diziyi söyleyebilir misiniz? bığtıhyabığtıh Takip Et Yoda Yaş: 126 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor VikingsKardeş payıİşler güçlerPunisherBreking bad Bu sayede yeni diziler keşfederiz belki. Şimdiye kadar izlediğiniz en iyi 5 diziyi söyleyebilir misiniz? Cevapla Dizi Soruları En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
YoncaEjderhası Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl BabyEzelThe wampires diariesThe originalLegacies Hepsi muhteşemdi. Özellikle Baby dizisini çok beğenmiştim. İzlediğim dizileri çok beğeniyorum çünkü özenle seçiyorum. Sizlere daima tavsiye ediyorum. <3 :) 0 0 Yorumla
Çüşherisimkullanımda Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl ŞahsiyetAsiÇılgın bediş çok severdim ama 😂 tv dizisi netten dizi izlemem film izlerim genelde 0 0 Yorumla
kmavdfp2 Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 96% +1 yıl 1 kurtlar vadisi2 oyle bir gecer zaman ki3 sefkat tepe4 ekip 15 ezel 0 1 Yorumla Baharaydogdu34 +1 yıl Bir de söz Yorumla
emziksizkedi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Prison BreakBreaking BadOzSons of AnarchySherlockSpartacusMad MenEzel 0 0 Yorumla
Gamkeder Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Kurtlar Vadisi 1-97 Punisher GOTThe BoysIcerde 0 0 Yorumla
Bgmmms3 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Sopranos, dexter, boardwalk empire, the mentalist, gossip girl 0 2 Yorumla Baharaydogdu34 +1 yıl Hep yabancı mı seviyon Yorumla Bgmmms3 +1 yıl Genelde evet Yorumla
Hülyahly_ Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 85% +1 yıl Leyla ile Mecnun onun dışında dizi izlemedim 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,3b cevap paylaştı. 1 dizi var oda Kurtlar Vadisi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Baby
Ezel
The wampires diaries
The original
Legacies
Hepsi muhteşemdi. Özellikle Baby dizisini çok beğenmiştim. İzlediğim dizileri çok beğeniyorum çünkü özenle seçiyorum. Sizlere daima tavsiye ediyorum. <3 :)
Şahsiyet
Asi
Çılgın bediş çok severdim ama 😂 tv dizisi netten dizi izlemem film izlerim genelde
1 kurtlar vadisi
2 oyle bir gecer zaman ki
3 sefkat tepe
4 ekip 1
5 ezel
Bir de söz
Prison Break
Breaking Bad
Oz
Sons of Anarchy
Sherlock
Spartacus