Diziler & Filmler İzlediğiniz en iyi 10 dizi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim izlediğim en iyi 10 dizi budur; bunlardan kaçınızı izlediniz hangisini beğendiniz birde sizin izlediğiniz en iyi 10 dizi nedir 1 den 10 na kadar? İzlediğiniz en iyi 10 dizi? Cevapla Dizi Soruları Nedir Soruları En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Menethil Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Person of InterestGame of ThronesDexterMerlinSherlockIRISI * sorry I love you Tatlı hayatAvrupa yakası Leyla ile Mecnun 0 1 Yorumla Menethil +1 yıl I’m sorry I love you yerine Boys over Flowers diyeyim. İkisi de Kore’den. Ama ilki fena ağlatır. BoF ise her türlü gider 😃 Yorumla
k1ssee Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Spartacus, game of thrones, seks education, vikings, breaking bad, the walking dead bide tom ve jerry :D 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,7b cevap paylaştı. La casa de papel, Leyla ile Mecnun, Vis a vis, Game of Thrones, stranger things, kurtlar vadisi pusu 0 0 Yorumla
therapeutic Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Breaking bad en iyisi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl İlk bölümünü açtım valla sıktı eğer sonuna kadar izlemeye değer diyorsan izleyeyim (you dont give me spoiler) Yorumla therapeutic +1 yıl İzle Yorumla juliaarda +1 yıl 9 10 kötü diğerleri hepsi çok iyi Yorumla Soran +1 yıl Diğer 8 diziyi izledin mi @juliaarda Yorumla juliaarda +1 yıl İzledim uyuşturucu satan cocuk Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl 1-10- 0 2 Yorumla TheSaintBalloon +1 yıl Gayet memnun olduğum bir listem Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım kral Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Person of Interest
Game of Thrones
Dexter
Merlin
Sherlock
IRIS
I * sorry I love you
Tatlı hayat
Avrupa yakası
Leyla ile Mecnun
I’m sorry I love you yerine Boys over Flowers diyeyim. İkisi de Kore’den. Ama ilki fena ağlatır. BoF ise her türlü gider 😃
Spartacus, game of thrones, seks education, vikings, breaking bad, the walking dead bide tom ve jerry :D
La casa de papel, Leyla ile Mecnun, Vis a vis, Game of Thrones, stranger things, kurtlar vadisi pusu
Breaking bad en iyisi
İlk bölümünü açtım valla sıktı eğer sonuna kadar izlemeye değer diyorsan izleyeyim (you dont give me spoiler)
İzle
9 10 kötü diğerleri hepsi çok iyi
Diğer 8 diziyi izledin mi @juliaarda
İzledim uyuşturucu satan cocuk
1-
10-
Gayet memnun olduğum bir listem
Anlamadım kral
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!