Hala bazı dizilerin altına Aşkı Memnu gibi dizi gelmez gibi yorumlar yapıyorlar neden bu kadar çok sevildi bu dizi yani konusuna baktığımızda yenge ve yeğen yasak aşk yaşıyor yavaş yavaş teker teker bu yasak aşkı öğreniyorlar ve finalde asıl aldatılan baba kız öğreniyor bu kadar değil mi yani sadece bundan ibaret değil mi böyle baktığımız zaman çok basit bir senaryo gibi gelmiyor mu gözünüze.
Ben izlemedim o yüzden izleyenlerden duyduğum kadarıyla bunları biliyorum.
Ben izlemedim o yüzden izleyenlerden duyduğum kadarıyla bunları biliyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çünkü yasak aşk herkesin ilgisini çekiyor. Bence çok iğrenç ve yanlış ama toplumda böyle değil maalesef ki
Ya iğrençliğinide geçtim cidden senaryo sadece bunun üzerine mi başka hiçbir heyecan konu yok muydu yoksa bu millet sadece yasak aşktan boynuzlanan baba kızı mı bu kadar ilgi çekici buldu çok tuhaf ya
Bu dizinin sevilmesinin en büyük nedenleri bana göre; müzikleri ve cast. Başka bir şey değil tatlım.
Ben de çok sevmiştim o diziyi bir kaç defa izledim 🙈
Millet olarak dedikoduyu seviyoruz da ondan😃
Ama çok basit senaryo bu yani işin iğrençliğiyle ilgilenmiyorum sadece bu kadarcık basit bir senaryo olan dizi nasıl izleniyor hayret bir şey. O öğrendi şu öğrendi bu öğrendi bu kadar değil mi dizinin içeriği
Recep ivedik gibi salak sacma bi film gise rekorlari kirdiysa var gor zwka zeviyemis nasilmis anla artik
Snanatsal kalitesi medeniyle
Öyle ilişkiler süper
Ya sadece iğrenç bir ilişki diye sormadım konu olarak bir tek bu muydu yani bir tanecik ve bu kadar basit bir senaryoyu mu bu kadar beğendiler
O yüzden izlendi
Şaka gibi ya şimdiki diziler bir konu üzerinden gitse asla izlenmez mutlaka birden fazla konu olmalı dizide
Öyle konular yok