Diziler & Filmler Aklınızda kalan film/dizi replikleri sözleri neler? Hiberk Takip Et Xper 4 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Benimkisi şu ; yani eviriyon çeviriyon lafı çaktırmadan istediğin yere getiriyon SKSKKDFMKDKDKEKDKDL Aklınızda kalan film/dizi replikleri sözleri neler? Cevapla Dizi Soruları Film Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
YoncaEjderhası Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Prenses: Seni çok iyi tanıyorum.Malefiz: Hayır beni tanımıyorsun! Prenses: Evet tanıyorum. Sen benim Annemsin.. :) Malefiz 2 final sahnesi. <3 :) 0 5 Yorumla Hiberk +1 yıl Vayyy Yorumla YoncaEjderhası +1 yıl Final sahnesiydi ve Malefiz öyle şaşkındı ki.. Prenses'in bunları bildiğini bilmiyordu. Kötü kalpli gibi görünen bir cadı, aslında iyilik perisiydi. <3 :) Yorumla Hiberk +1 yıl Baya seviyormuşsun bu filmi herhalde hiç izlemedim Yorumla YoncaEjderhası +1 yıl Evet canım. <3 Yorumla Hiberk +1 yıl :) 🌹 Yorumla
SessizzGürültü Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Tembelim ben.Öfkemi nefrete donusturemeyecek kadar da rahatına düşkün. Kinde tutamam. Unuturum, sıkılırım uykum gelir bi kere... 0 6 Yorumla Hiberk +1 yıl Güzelmiş hangi dizi / film Yorumla SessizzGürültü +1 yıl Calikusu Yorumla Hiberk +1 yıl O da baya iyidir ya Yorumla Hiberk +1 yıl Biliyorum ama o kadar odaklanmamıştım repliğe Yorumla SessizzGürültü +1 yıl Izlemedim instada denk geldim aslinda Yorumla Hiberk +1 yıl Hmmm güzel yaniii Yorumla
LovecezaM Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl "Ona Reddedemeyeceği Bir Teklif Sunacağım"Don Vito Corleone.. 1 3 Yorumla Hiberk +1 yıl Baba mı beeee çok iyi yaaaaaa Yorumla LovecezaM +1 yıl The Godfather (Baba) 🖤 Yorumla Hiberk +1 yıl 🙏 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yaşan söylüyorsunnn.😀 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yalan Yorumla Hiberk +1 yıl Jejdkdkrkrkerk nayır nolamazz dkdkkfkf Yorumla
RealistPanda Takip Et Master Yaş: 27 , eic 37% +1 yıl -demedim mi ibrahim? dediniz fikret bey. 0 4 Yorumla Hiberk +1 yıl Bu repliği bilmiyorum kdkdkdkek Yorumla RealistPanda +1 yıl Bu sürekli tekrarlanan bir replikKurtlar Vadisi PusuYoutube gir yaz komedi :d Yorumla RealistPanda +1 yıl Ha bire fikret demedi deme ibrahim diyor sağ koluna Yorumla Hiberk +1 yıl He heee şimdi hatırladıM SLLDKEKDKDKD Yorumla
Birşahıs99 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Benim adım bomba soyadım ölüm laağn 0 1 Yorumla Hiberk +1 yıl Kdkdkdkdodpdooddp deli ya Yorumla
Veremsel Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Kim ne derse desin intikam güzel şey 0 3 Yorumla Hiberk +1 yıl Aga be ezellll mi be Yorumla Veremsel +1 yıl Evet mekanı cennet olsun büyük üstadın nur icinde yatsın. Yorumla Hiberk +1 yıl Amin aminnn 🙏 Yorumla
higörl Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Yingee Yingee kalk kız 0 1 Yorumla Hiberk +1 yıl Kdkdkdkdldldl Yorumla
armstor Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Winter is coming 0 3 Yorumla Hiberk +1 yıl Game of thrones demek Yorumla armstor +1 yıl Yes aynen öyle Yorumla Hiberk +1 yıl 👍 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen ve ben direnisiz 0 1 Yorumla Hiberk +1 yıl Bu replikten çıkaramadım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Prenses: Seni çok iyi tanıyorum.
Malefiz: Hayır beni tanımıyorsun!
Prenses: Evet tanıyorum. Sen benim Annemsin.. :)
Malefiz 2 final sahnesi. <3 :)
Vayyy
Final sahnesiydi ve Malefiz öyle şaşkındı ki.. Prenses'in bunları bildiğini bilmiyordu.
Kötü kalpli gibi görünen bir cadı, aslında iyilik perisiydi. <3 :)
Baya seviyormuşsun bu filmi herhalde hiç izlemedim
Evet canım. <3
:) 🌹
Tembelim ben.Öfkemi nefrete donusturemeyecek kadar da rahatına düşkün. Kinde tutamam. Unuturum, sıkılırım uykum gelir bi kere...
Güzelmiş hangi dizi / film
Calikusu
O da baya iyidir ya
Biliyorum ama o kadar odaklanmamıştım repliğe
Izlemedim instada denk geldim aslinda
Hmmm güzel yaniii
"Ona Reddedemeyeceği Bir Teklif Sunacağım"
Don Vito Corleone..
Baba mı beeee çok iyi yaaaaaa
The Godfather (Baba) 🖤
🙏
Yaşan söylüyorsunnn.😀
Yalan
Jejdkdkrkrkerk nayır nolamazz dkdkkfkf
-demedim mi ibrahim?
dediniz fikret bey.
Bu repliği bilmiyorum kdkdkdkek
Bu sürekli tekrarlanan bir replik
Kurtlar Vadisi Pusu
Youtube gir yaz komedi :d
Ha bire fikret demedi deme ibrahim diyor sağ koluna
He heee şimdi hatırladıM SLLDKEKDKDKD
Benim adım bomba soyadım ölüm laağn
Kdkdkdkdodpdooddp deli ya
Kim ne derse desin intikam güzel şey
Aga be ezellll mi be
Evet mekanı cennet olsun büyük üstadın nur icinde yatsın.
Amin aminnn 🙏
Yingee Yingee kalk kız
Kdkdkdkdldldl
Winter is coming
Game of thrones demek
Yes aynen öyle
👍
Sen ve ben direnisiz
Bu replikten çıkaramadım