Kendisi HunterxHunter in psikopat karakteridirNe iyi ne de kötüdür ,Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsinEtrafındaki güçlü insanlara " olgunlaşmamış meyve" diye hitap ederKişilik olarak karmaşıktırYinede en sevdiğim anime karakteridirYa sizin en sevdiğiniz anime karakteri kim?
Herkese, yakışıklılığı ve çekiciliği yüzünden bir pedofili olduğu gerçeğini unutturan karakterdir. Ben de severim ama pedofili olma konusu beni çıkmaza sokuyor : ')
Aslında pedofili değil sadece güçlü kişilere ilgi duyan bir karakter yani bunu kanıtlayan şey ise chrollo ya da ilgi duymasıdır eğer sadece Gon ve killua ya ilgi duysaydı pedofili diyebilirsin ama etrafındaki güçlü kişilere ilgi duyan bir karakter
@animesever57_4_8 hisoka'yi seviyorum ama maalesef pedofili cunku gon ve killua nin popona bakarak @zmisti + gon bana oyle bakma tathrik oluyorum vb seyler soyledi. kb ama pedo olmadigini iddia eden maldir
Eğer aksiyonlu ve dövüş içersin diyosan HunterxHunter, Attack on titanderim, piskolojik gerilim seviyorsan deth note izleyebilirsin , eğer aşk animesi seviyorsan kamisama Kiss , ouran host club izleyebilirsin geç kız çocuğu tarzı seviyorsan da sailor moon izleyebilirsin
Başrolde kötü kız olan bildiğim anime yok. Eğer varsa da future diary felandır onda da çok vahşet var. Ama içinde çok sevdiğim bir kadın kötü karakter olan Esdeath'ın olduğu anime, Akame ga Kill'i önerebilirim.