Diğer Esmerlerin şahı Miki'm dünya yakışıklısı değil mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben bu adama günden güne daha çok bitiyorum. Huh😅 bırak Anna'yı beni al Esmerlerin şahı Miki'm dünya yakışıklısı değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bizim kadınlar neden hep al beni laaaaaan al beni diye feryat figan eder ( hepsi değil ) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İçimizden geçiyor sakliyoz gizliden yapabiliyoruz ancak salın bizi Yorumla badarbungaa +1 yıl Ben tutmuyorum hanımefendi , yardır !!! Yorumla Soran +1 yıl Al beni mikiii Yorumla badarbungaa +1 yıl Al şunu mikiii , yeminle beyaz eşyanız benden Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bu p*çi sevgilim seviyordu diye ambargo uygulatmıştım. 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu itle beraber oynayan oyuncuların bile filmlerine yasak koydum diyim xd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1 Arapları sevmem 2 bu p*çi Yorumla Soran +1 yıl İyi kudurmuşsun yerinde olsam ben de kudururdum ama hak veriyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya yok i, bne benden yakışıklı değil sıkıntı o. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kudururum tabii yaDüşün sevgilin sana değilde Suriyeli birine hayran olduğunu ne hissedersin? Yorumla Soran +1 yıl Suriyeli ne alaka adam italyan aw her esmer Kürt Suriyeli mi oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bizim memed abinin aynısı Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim olsa. kesin herkese hayran olur güzel bile değilim çünkü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ve evet adam kürtlerden daha çok kürde benziyor evet Yorumla Soran +1 yıl Memed abinin fotosu var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunun biraz daha kıllı hali işte Yorumla Soran +1 yıl Memed abinin aynisiysa lazere gidip beni mikebilir mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok oda suriyeli seviyormuş4 tane olsun istiyor Yorumla Soran +1 yıl Puh söyle ona ince belli kalın bacaklı beyaz tenli 85 90 beden memeli hafif etli kızı kaçırdı pinalet olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya öyle miBir değerlendirsin bunları iletiyim kendisineVar mıydı bir resim link xd? Yorumla Soran +1 yıl Yok artık küstüm. Ben gidiyim yüzüme gül suyu süreyim de daha bebek oluyum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gidin gidinMikide kıllarına bakım yapsın Yorumla
iyissker Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl bunamı bıttın yanaklar çökmus ıcerı elmacık kemıklerı dısarda 15 yılk sonra perttt bu adam 0 0 Yorumla
babydrama Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Bir kız arkadaşım da bunu çok beğeniyor bana niye tipsiz geliyor anormalim galiba 0 0 Yorumla
Raison_Detre Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl bu ne la bayhan'ın yandan yemişi, hatta bayhan daha iyi la bundan 0 0 Yorumla
kimsesizkimseee Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl mikimde olmayan bi adam inanki. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Mikinde mi diye sormadım zaten Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 561 cevap paylaştı. açıkçası bana göre yakışıklı değil 0 3 Yorumla thecutewitch +1 yıl @Samet_9898 ben siteye sohbet amaçlı gelmedim kusura bakmayın istemiyorum Yorumla Soran +1 yıl Kanka bu takıntılı psikolojik sıkıntılari var sitenin mimlisi herkese aynı pozu atıp nasılım diye soruyor 3 senedir Yorumla thecutewitch +1 yıl oha cidden mi? bunu bilmiyordum Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Diğer konusunda 462 cevap paylaştı. Açı ve ışık ve makyaj kaynaklı yakışıklı bu adam 0 0 Yorumla
MARJİNAL_BEY Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Biraz andırıyorum inek gibi arkaya yalatırsam. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Halamın da bıyığı olsa amcam olurdu Yorumla MARJİNAL_BEY +1 yıl Olabilir bu devirde erkek olanlar var 😂😉 Yorumla
Bsnialrsin Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Sokoga cik bundan 3 tane gorursun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sokok neresi Yorumla
undeceuxquicherchent Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kurt bu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya şunu diyip durmayın ahhahahahaahahaha geçen de adamı şemmame söylerken atmışlar Yorumla
SiteBendenSorulur Takip Et Xper 4 Yaş: 109 +1 yıl Yakışıklı da bşr şeyler eksik bu herifte 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bizim kadınlar neden hep al beni laaaaaan al beni diye feryat figan eder ( hepsi değil )
İçimizden geçiyor sakliyoz gizliden yapabiliyoruz ancak salın bizi
Ben tutmuyorum hanımefendi , yardır !!!
Al beni mikiii
Al şunu mikiii , yeminle beyaz eşyanız benden
Bu p*çi sevgilim seviyordu diye ambargo uygulatmıştım.
Nasıl
Bu itle beraber oynayan oyuncuların bile filmlerine yasak koydum diyim xd
1 Arapları sevmem 2 bu p*çi
İyi kudurmuşsun yerinde olsam ben de kudururdum ama hak veriyorum
Ya yok i, bne benden yakışıklı değil sıkıntı o.
Kudururum tabii ya
Düşün sevgilin sana değilde Suriyeli birine hayran olduğunu ne hissedersin?
Suriyeli ne alaka adam italyan aw her esmer Kürt Suriyeli mi oluyor
bizim memed abinin aynısı
Sevgilim olsa. kesin herkese hayran olur güzel bile değilim çünkü
Ve evet adam kürtlerden daha çok kürde benziyor evet
Memed abinin fotosu var mı
Bunun biraz daha kıllı hali işte
Memed abinin aynisiysa lazere gidip beni mikebilir mi
Yok oda suriyeli seviyormuş
4 tane olsun istiyor
Puh söyle ona ince belli kalın bacaklı beyaz tenli 85 90 beden memeli hafif etli kızı kaçırdı pinalet olsun
Ya öyle mi
Bir değerlendirsin bunları iletiyim kendisine
Var mıydı bir resim link xd?
Yok artık küstüm. Ben gidiyim yüzüme gül suyu süreyim de daha bebek oluyum
Gidin gidin
Mikide kıllarına bakım yapsın
bunamı bıttın yanaklar çökmus ıcerı elmacık kemıklerı dısarda 15 yılk sonra perttt bu adam
Bir kız arkadaşım da bunu çok beğeniyor bana niye tipsiz geliyor anormalim galiba
bu ne la bayhan'ın yandan yemişi, hatta bayhan daha iyi la bundan
mikimde olmayan bi adam inanki.
Mikinde mi diye sormadım zaten
açıkçası bana göre yakışıklı değil
@Samet_9898 ben siteye sohbet amaçlı gelmedim kusura bakmayın
istemiyorum
Kanka bu takıntılı psikolojik sıkıntılari var sitenin mimlisi herkese aynı pozu atıp nasılım diye soruyor 3 senedir
oha cidden mi?
bunu bilmiyordum
Lan herkes nefretini kusmuş ahshshahhaj
Açı ve ışık ve makyaj kaynaklı yakışıklı bu adam
Biraz andırıyorum inek gibi arkaya yalatırsam.
Halamın da bıyığı olsa amcam olurdu
Olabilir bu devirde erkek olanlar var 😂😉
Sokoga cik bundan 3 tane gorursun
Sokok neresi
Kurt bu
Ya şunu diyip durmayın ahhahahahaahahaha geçen de adamı şemmame söylerken atmışlar
Malö gibi duruyor
Mimi mouse mu
İlginç
Yakışıklı da bşr şeyler eksik bu herifte
bu adam bile aldatıldı filmde
Bu ne aw
yok ben daha yakıosıklıyıim