İkisinide severim ama yüzüklerin efendisi 1 adım daha önde benim için, kullanılan efektlerin sağlamlığı ve savaş konusu olması daha çok cezbediyor
Cevap
5Cevap
Harry Potter çok abartılıyor, LOTR diyorum kesinlikle.
Eğer benimle evlenirsen o yüzüğü o dağdan çıkartıp sana getiririm ashdgkjajds :D
sıxjdojıaswjıcs Sesli güldüm Vallah. O yüzüğü çıkar, sonra bakarız.
Çaktırma ama 10-15 liraya cosplay dükkanlarında satılıyo onlardan getircem asdjhjaksdla :D
Tamam, çaktırmıyorum. Sen getirirsin ya
Yav aplacım sen bize siparişi verdin de adres yok nereye götürem bunu ben yav sonra da kargom gelmedi diyirsiniz yav hele yav yav vışş abooo
Baya komikmişsin sen.
Güldür Güldür papaparapa dsalkjdalsdkl
Lotr üçlemesi tabikide Harry Potter diyenler velelettdir daha bugün kralın dönüşünü izledim lotr bir kültürdür film bittiğinde keşke bitmeseydi dediğm bir yapımdı her gördüğümde duygulanoyorum hiç bir film beni bukadar kendine bağlamadı o dostluk beraberlik hisi hiçbir filimde yok
Harry Potter'ı tercih ediyorum. O daha hoş. <3
saygı duyarım ama katılmam :)
Bu benim fikrim seni neden ilgilendiriyor? Madem ilgilendiriyor neden böyle bir soru soruyorsun?
O zaman yüzüklerin efendisi güzel miydi diye bir film sorarsın.
Eleştiriye açık olamıyorsan soruda sorma.
keşke aptal bir kezban olduğunu önceden belirtseydin de hiç yorum yapmasaydım görüşüne. Kötü bir şey demedim sadece fikrine saygı duyduğumu fakat benim tercihimin farklı olduğunu belirttim...
ohoo.. hem soruya geliyoruz.. hem laf yiyoruz yaaa
şu salağı alın buradannn
Harry Potter
Saygı duyarım ama katılmam
teşekkürler efenim :)
LOTR
HELAAAAAAAAL
Harry valla
Saygı duyarım ama katılmam 👍
Yüzüklerin efendisi
Seni 5. günün şafağında doğuya bakmaya davet ediyorum brom :D
Hp yi çoluk çocuk izlesin