AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Kirmizi oda harika. Alya karakteri beni cok etkiledi
O diziden neden ayrıldı
Çunku rolu bitti. Her karakterin 5 ya da 6 bölümluk rolleri var
Kırmızı oda bayiyor hep ajitasyon masumlar apartmanı da güzel ama sadakatsiz onun yeri ayri
Xper puan alacakmışım ama bu dizilerle ilgilenmiyorum ki ben.
Bu kadının aklından korkulur vallahi çok zeki bir kadın kendime örnek alıyorum desem yeridir
Kirmizi odaydi ama tv8 o boykot kararı aldım izlemeyeceğim
Herkesin sadakatsiz olduğu bir ortamda filme ne gerek var
@BrooklynRape what a shocking message soo impressive and cannot be ignore
Kirmzii oda acayip güzel bir dizi ve bugün Cuma saat 20.00 da başlayacak 🎉🎉💃 Alya gitti artık cikmayacak bir daha yeni bolumlerde şimdide en heyecanlı hayat hikayesi o çocuk gelinin hikayesi bence
Dizi izlemiyorum ama, annem sadakatsiz’i izliyor anlatıyor onu işaretledim.
Kırmızı oda ve masumlar apartmanını izliyorum. İkisi de iyi.
Kırmızı Oda, çocuk gelin hikayesini sadece izliyorum sonra kapatıyorum
izlediğim tek masumlar apartmanı kırmızı odayıda izlicem merrak ediyorum ama
Neriman: Bu evde de herkes aşık ablam hariç 🤷♀️😂
Masumlar Apartmanı 💯🎈
Hiç birini izlemedim izlemem de sizde izlemeyin ne katıyor ki
Sitede kankanı buldum
Hiç birini izlemedim. İzlemek gibi bir niyetim de yok
Sadakatsizi seçtim ama kırmızı oda ve masumlar apartmanınıda seviyorum ve izliyorum
Hiçbirni de izlemiyorum 😏😏 hiçte kitlenmedim ekran başına
Ben sadakatsizi sevdim ama diğer diziler de fena değil sonuçta bir emek var
Psikolojisi bozukları koyuyorlar tvye , zaten karantinadayız , senaristler insaf biraz. Hiçbirini izlemyorum :D
Kırmızı oda daha iyi, ama menajerimi ara da izlerim.
Sadakatsiz diyorum bence Cansu Dere'nin performansı çok güzel
Sevdiğim kız masumlar apartmanını seviyor. Bende onun sevdiği herşeyi herkesi sevdiğim için masumlar apartmanı diyorum.
Abi 30-35 olmuşsun ne kızı :D, Eşim de bari :D tamam gençsinde moral verdin teşekkür ederim.
@Yasinözkaa daha bekarım kardeşim. Sevdiğim kız derken de platonik aşkım. O kişide bekar ve aynı yaştayız.
Hayda abi 30-35 yaşındasın ne platoniği git söyle diyicemde, Bende platoniğim abi :D Dermanın bende yok ama paylaşa bilirsin istersen özelden anlata bilirsin anlaya bilirim.
@Yasinözkaa zaten söyledim ama kabul etmedi. Onu unutmaya çalışıyorum. Unutunca tekrardan bakcam yoluma. :)
Yorumunu görünce gülmeden edemedim kusura bakma. Çünkü platonik aşıklar sadece gülünecek halde olurlar kendimden biliyorum. Kendi mutluluğun için bi'şeyler yapmaya başladığın an onu unutmuş olursun. İnsanın bu zor dünyada mutlu olması kadar önemli bi'şeyi yok
@Asosyalhatunkg o mutluluğu tamamlayacak insanlar lazım işte. :)
Bu zamanda insanın sadece adı var. İçini acıyosun boş ne mutluluk var icinde ne güzel bi gelecek. Mutluluğunu insanlarda arama. Seni sen yapan şeylerle ilgilen belki işin belki de annen baban belki de yeni bi ülke.
@Asosyalhatunkg Haklısında küçüktüm o zamanlar ne biliyim böyle olcağını ilk gördügüm yerde söyliyicem zaten.
Ben sadakatsiz diyeceğim
Dolar zorla nasıl yükseltilir diye bir şık koyarsanız işaretlerim
İçlerinde orjinal diziye en çok yaklaşan. Biliyorsunuz dii mi %99u kore dzi ya da senaryosu😂😜👍
bu dizilerin içinde sadakatsiz kore yapımı menajerimi ara amerikan yapımı ama diğer iki dizi çok beğenerek okuduğum kitaplardan uyarlama diziler yani tamamen orjinal Türk içeriği :)
@ededed123123123 peki. Dizi sektörümüzü suçlamıyorum. Kronolojik olarak seyrettiğinizde anlarsınız. %100 olanların %99'u kore maalesef. Açıkla deme olmaz. Ayıptır.
Masumlar apartmanı? 😊
Hiçbirini izlemedim bence çok bişey kaybetmemişimdir
Masumlar Apartmanı (TRT1) bence
Kesinlikle
Masumlar apt da Bi o kadar başarılı ancak seçeceksem kırmızı oda
Masumlar Apartmanında son iki bölümdür tempo biraz düştü sanki, Sadakatsiz diyorum.
Çünkü bu tarzdaa ilk defa böylesi geliyor ekranlaraa psikolojik açıdan vs. Ama bana soracak olursanız gelmiş geçmiş en iyi türk dizisi poyrazcımm karayell❤
Ben hiçbirisini bilmiyorum dünyadan bir haber yaşıyorum
Millet evde bide bu piskolojik dizileri izleye izleye kafayı bozacak
Kendi psikolejim bana yetiyor baskasiyla ugrasamam izlemedim hic birinj
ara sıra kulağıma Masumlar Apartmanı (TRT1) çalınıyor
sadakatsiz benim favorimdi cansu dereye olan hayranlığımda buna bi etken oldu
Masumlar Apartmanı ve sadakatsiz Ikisde cok guzel insani ekrana kilitlemeyi her şartta ve koşulda başarabiliyor oyuncuları 👏👍
Bir zamanlar çukurova izliyormusun
Rastlarsam nadiren
UysnıUyanış Büyük Selçuklu, Kuruluş Osman, Payitaht Abdülhamid, Kalk gidelim, Gönül dağı ve belgeseller
Sadakatsiz diyorum
İnsan psikolojisi benim her zaman hoşuma gitmiştir. Burada da çok fazla konu ve dert var o yüzden Kırmızı Oda.
dizi izlemiyorum ama kırmızı odaya bayıldım.
Dizi ile insanları uyutup paralari götürüyor siyasetçiler akp Side CHP Side aynı bok yaşasın sosyalizm
Masumlar aparymanı seyredikecek dizi değil bence. Zaten millet evlere kaoanıyor daha çok eğlenceli diziler olmalı
Normalde Türk dizisi izlemiyorum ama gerçekten hem Masumlar apartmanı hem Sadakatsiz hem de Menajerimi ara çok iyiler
Kırmızı oda seceneklerden yoksa uyanıs buyuk selcuklu
kırmızı oda başarılı bir iş..
Açılışı ben yapayım. Bence masumlar apartmanı
Her bölümde ağladım gerçekten ben yaşamış gibi oldum
kırmızı oda hem gerçekçi hemde etkileyici özellikle alya kalbimde ayri bir yeri var
bana göre sadakatsiz çok başarılı bir şekilde devam edecek
Hepsini çevremde izleyen çok hatta dakikasını bile kaçırmayanlar var ama ben dizi sevmiyorum
Şuraya sen çal kapımı koymayan admine sonsuz teşekkürler
Oyunculuklar senaryo aslında aman aman değil ama oyunculuklar ödülü hak ediyor 🙏🙏
xper icin okumadan seciyorum herkeste oyle yapiyodur bos anket
Nefis bir oyunculuk sonraki bölümü merak ettiren senaryo
Hepimiz ekranlarda eyşan görmeyi özlemişizdir... Şimdiden söyleyeyim 2-3 bölüme eyşan is back 😎
Türk dizilerini izlemeyi birakali çok zaman olsu bence hepsi çöp
Tabikid kırmızı oda okdr çok profesyonel oynamışlar ki hemde gerçek hayat hikayeleri
Masumlar aprt. Ve Büyük Selçuklu.
Menajerimi Ara dışındakileri hiç izlemedim. ://
Masumlar Apartmanı (TRT1)
Masumlar apartmanı 💕💕💕💕💕