Önce şuraya dizide de geçen yeşilçamın müziklerinden birini koyayım 💕💕
Dizi ile alakalı görüşleriniz nedir
Şu anki neslin bende dahil izlediği en sıkıcı netflix dizisi olabilir biz alışkınız çünkü ilk bölümde bir kadınla olan erkek normalmiş gibi olan dizilere ilk bölümünü izleme fırsatım oldu öykü karayel harika bir oyunculuk sergilemiş verilmek istenen mesaj çok iyi ama farklı bir dizi çoğu kişiye hitap etmez.
Diziden bir kesit koyuyorum.

"İçimizde büyük bir huzursuzluk oluşur ve bu durum sadece çevremizdekilerle olan ilişkilerimizi değil, sağlımızı da etkiler. Duygular gereklidir ve faydalıdır Meryem. Tüm duygularımızı hissedebilmemiz için kendimize izin vermemiz gerekir. Seni, beni hepimizi, kim olduğumuzu tanımaya ve ne istediğimizi öğrenmeye taşıyacak olan köprülerdir duygular. Duygularımızı bastırmak üzerimizde bir yük oluşturur. Bazen kaldıramayacağımız kadar ağır olur bu duygusal yük. Ve olumsuz etkilerini de sağlımız bozulmadan anlayamayabiliriz."
Başörtülü mastürbasyon sahnesinin haberini gördükten sonra midem bulandı. Tiksindim bu diziden daha izlemeden iğrendim. Yine bir NETFLİX vakası kolay değil..
Niye la başörtülüler mastürbasyon yapamaz mı?
Oha ya o sahne mi? Orada mastürbasyon falan yoktu, izlemediğin sahneler hakkında onun bunun sümsük yorumlarıyla konuşunca böyle saçmalıyorsun.
Kadın gündelikçilik yapıyordu, gündelikçilik yaptığı da dünyadan bihaber, sürekli çevresindeki bir kadınla seks yapmaya çalışan abazan zengin züppenin teki, bütün kadınlardan ters yiyince son çare kızın yazmasını falan kokluyordu olayın mastürbasyonla falan alakası yok.
Zaten olayın başörtüyle de bir alakası yok onu da geçtim, bir hikayede bir karakter sapık falan olamaz mı ya ya?
Cevap
16Cevap
Sizce tam olarak konu neydi?
Verilmek istenilen mesaj net değil bence hacı hocayı zırvalık olarak görüyor ama dizide en aklı başında o daha gerçekçi yapılabilirmiş karakterler çok iyi ama bi bağlantısızlık var tamamını bitirmedim ama hep kapalılar cahil konuşmaktan habersiz.. hocaya danışmak cahillik olarak nitelendirilmiş ama doğru gibi de gösterilmiş ikilemlerde kalınmış gibi
netflix dizi yapmayı beceremiyor. rakibi blutv kenan imirzalıoğlu haluk bilginerle ne diziler yaptı şahsiyet 10 numaraydı
Nefret ediyorum şu milletin her şeyi gereğinden aşırı fazla abartıp yüceltmesine
Ses beni sinirlendirdi, ses problemini acilen çözmeleri lazım.
Hiç bir fikrim yok ve yerli yapım çok nadir izlerim
Oyunculuk süper
Ama konu biraz karmaşık
Üstelik zamansız bitiyor
akşam 3 bölüm izledim abartıldığı üzere bir durumla karşılaşmadım hatta sıkıcı geldi bakalım ilerleyen bölümlerde ne olacak. NOT:oyunculuklar güzel.
Ben çok beğendim ya. Hele o Meryem'in arabada oynama sahnesi abisine doğru oynayarak gitmesine yıkıldım 🤦♀️
ilk iki bölümü izledim gayet güzel gidiyor öneririm herkese ben beğendimm :))
Şu an izliyorum ilk bölümü bitti. Değişik bir konusu var. klasik netflix dizileri
Ven bu levele tahmini ne zaman geçerim? ( ;
Sen kafaca ayrı bir kulvardasin kendini zorlama
Yapcak bir sey yok ürün bu de geç kendine
Gübren fazla gelmiş
Sakinmiydin ki
İzlemedim ama gerekte yok izlemeye
İzlemedim izleyince düşüncelerimi paylaşacağım...
Hiç izlemedim ilgilenmiyorum da.
Erik dalı sahnesini hala unutamıyorum mükemmeldi.
Biraz izledim ve tamamen saçmalık bence.
Türk dizisi takip etmiyorum.
Boş vakit kaybı bir dizi
Dram dizisi sevmiyorum
Anne dizisini izledim süperdi
Hiç benlik değil
Saçların çok güzel
Taş gibi dizi
Sığ bir dizi bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?