Sadakatsiz'in Asya'sı kendisini aldatan eşinden intikamını aldı! Siz aldatılsanız ne tepki verirsiniz?

- Diziyi izlemedim, bilmiyorum. Lakin açıklama yapmaktan da kendimi alıkoyamıyorum. Kadın aldatılan değil aldanandır. Neden erkek tarafından ihanet edilmiş bir kadın ''aldatılan'' olsun ki.. neden böyle bir durumda kadın sıfatlandırılsın.. aldanmıştır sadece.. Beş para etmez birine kapılmıştır. Böyle bir ''aldatılan kadınmış yazık yaa'' tavrı var ki insanlarda anlamak mümkün değil, aldatanların ''çok çapkın canım'' diye adlandırıldığı bi yerde kadın sadece aldanmış olabilir. Buradaki olayda paye verilmesi gereken aldatılan kadın değil ''aldatan erkek'tir. Baş rol onun olmalıdır.
Ek olarak;
Bir kadın zeki ise korkacaksın,
Hem zeki, hem güzel ise daha da çok korkacaksın, titreyeceksin.
Hem zeki, hem güzel ve hem de aldatıldıysa ölü taklidi yapacaksın.
Kadınları hafife alan erkek tipleri gözüme çok basit geliyorlar. Bu dizide ne oluyor ne bitiyor bilmiyorum. Ama şunu çok iyi biliyorum ki; ortada aldatılan bir kadın var ise o kadın acısıyla, içinde ki öfkeyle, kiniyle hareket etmez. Sessizliğini korur, konu ile ilgili bilgi sahibi edinir, aklıyla, düşünerek hareket eder. İntikamını aldatan eşinin kafasına kurşun sıkarak değil, onu bitirerek, her şeyini elinden alarak, yaşayan bir ölü yaparak alır.
Unutmayın; ''Kadınlar aldatılmaz, aldanır (Seni kalbine aldığı için, sana güvendiği için, seni çok sevdiğin için aldanır).''0|00|0Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşleri
- 😂😂 Bir belge imzalatıcam Cinsiyet değiştirme ameliyatı kontratı, tabii okutmiycam Aşkım bana güvenmiyor musun diycem imzalayacak salak.. Hayatı boyunca erkek olarak yaşiycak ne acıklı her ay iğne var ilaç içmelr var geri dönüşü yok 😂😂😂 Diğerini de unutmam Ostorojen iğnesi vurucam kadınsı olsun.. Ancak o zaman rahatlarım0|00|0Görüş hala geçerli mi?
- Bir kadın kıskanç hem de zekiyse bu karşında iki kadın var demektir. Gerçekten bu söze, bu yemek sahnesini izleyince katıldım. Çok gerçekçi ve hoş bu arada. Dokundurmaları, hafif hafif göndermeleri zevkli ve tam yerindeydi. 😊0|00|0Görüş hala geçerli mi?
En İyi Kız Görüşü
- Gizli Üye3 ayValla kimse kusura bakmasında adam bölüm boyu aldattı kimse kaldırılsın demedi, asya bilgileri almak ve intikam için arkadaşı ile yatınca toplum ahlakı mı oldu. Sizin toplum ahlakı dediğiniz şey eskidendi. Günümüz olaylarını anlatıyor.Çoğunuz komşusunuz karısına arkadaşınızın karısına göz dikiyor iç çekiyorsunuz sözüm meclisten dışarı,5 vakit namaz kılıp arkasından kadınların götüne başına bakıyorsunuz, ama kadın açık giyiniyor diye o.. bu damgası yiyor. Kendi gö.. tünüzü kurtarmaya bakın sizler önce öbür tarafta, toplum ahlakı imiş, toplumda ahlak biteli ne kadar oldu onu düşünün siz. Bu film de anlatılanlar ders neteliginde dir. Az kendi edebinizi takınında erkekliğin adamlığın kadınları aptal yerine koyup, aldatıp aldatıp doğrayıp adamım diye ortalıkda dolaşmakla olmadığını anlayın. Asya yattıysa iyi yapmış, ondan farkı kalmadı ayaklarını da geçin, herkes hak ettiğini alır, ne hissettiğini anladı en azından volkan olacak adam. Asıl ahlaksızlık böyle olayların türkiyede yaşanıyor olması. Sizler Kadının kocasının arkadaşı ile intikam için yatmasını değil, adamın ve kadının arkadaşlarının karısını aldatıp aptal yerine koymasını eleştirin. Aşk-ı memnu yu reytinglerde 1. ci yapan ülke bizim ülke boş yapmayın.4|00|2Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
11353- Gidip başka adamla birlikte olmak bu derece kendini küçültmek hiç yapamazdım böyle bir şeyi. Öğrendiğim an ayrılır hayatıma bakardım. Her insan aldatılabilir. Her aldatıldığımızda gidip eşlerimizin en yakın arkadaşlarıyla mı yatalım? Netflix dizileri namus kavramı yok diye yerden yere vurulur. Sanki bizim dizilerimizde çok var. Yaprak dökümü çıktı enişte baldız fantazileri gün yüzüne çıktı. Kavak yelleri vardı bir zamanlar kankalar sevgili olup sonra eşlerini değişiyordu :) ben sıkıldım birazda sen takıl der gibi. Aşkı memnu her ne kadar çok sevsemde onunla birlikte akrabaya asılma modası başladı. Şimdi de bu dizi yakında her aldatılan kadın böyle intikam almaya çalışır. Ahlaksız toplum geliştirmede dizilerimiz çok başarılı...0|11|1
- Fragmana denk geldim azıcık izledim neyin nesidir diye.. Yani adamlar açık açık diyor ki dört dörtlük kadınlar bile aldatılır, mutlu bir yuva çok basit yıkılabilir, yakınların bunu olağan karşılayıp seni aldatabilir, tüm bunlar başına geldiği için sen çekip gitmez intikam alırsan suçlu da olabilirsin. Alenen aldatılmayı, bi kadının küçük düşürüldüğü bu saçmalığı normalleştiriyor. Biz zaten psikolojisi bozuk olan toplum da oturup izleyip alkış tutuyoruz, eleştiriyoruz, iyi yaptı da.. güzel intikam aldı daa... Bu dizi neden var yaa.. ya da izleyecek o kadar kaliteli insanlar, olaylar varken bunlar neden gündemde!!!0|01|0
- Yaa hiçte saçma değil aynısını yapardım ( bu kadar cesur olsam)
https://amp-onedio-com. cdn. ampproject. org/v/s/amp. onedio. com/haber/hamile-esinin-kendisini-aldattigini-ve-karnindaki-bebegin-arkadas-ortamindaki-bir-baskasindan-oldugunu-herkesin-icinde-kanitlariyla-aciklayan-adam-941181? usqp=mq331AQQKAGYAaPamPWkj6CmHrABIA%3D%3D&_js_v=a6&_gsa=1#aoh=16051682937152&referrer=https%3A%2F%2Fwww. google. com&csi=0&share=https%3A%2F%2Fonedio. com%2Fhaber%2Fhamile-esinin-kendisini-aldattigini-ve-karnindaki-bebegin-arkadas-ortamindaki-bir-baskasindan-oldugunu-herkesin-icinde-kanitlariyla-aciklayan-adam-9411810|00|1 - Gizli Üye3 ayiyi hoş kabul aferım hatta.. peki şimdi ne oldu? sucsuz gunahsız bır anne babanın tum dunyasını basına gecırdı! boylemı olacak mutlu? intikam sadece sızı o kısı ıle aynı sevıyeye getırır.. bazen ınsanlıkla intikam almak gerekir sadece.. vicdan azabı denen şey iki gunde ıkı ayda cıkmayabılır ama gunun bırınde cıkar.. o vıcdan azabı cok agır bır cezadır bilene..0|00|0
- Kısa da olsa izleme fırsatım oldu. Resmen içimin yağları eridi diyebilirim. Fakat Asya kocasını aldattığı için değil, o ahlaksızların gerçek yüzünü insanlara gösterdiği için.
Ben olsam aldatarak haklıyken haksız duruma düşmezdim, hayatımdan çıkarırdım.1|10|0 - Ayrılır başka kadınları hayatıma alırdım. Umursamamam onu daha da delirtirdi. Yenisi ile daha mutlu olduğumu belirten paylaşımlar yaparak onu daha da delirtirdim. Kaybettiği erkeğe bir kere daha bakıp ağlasın mal kadın hahahhahaha0|00|0
- filmin sonunda mutlu olan adam oluyor Kore versiyonunda geçici intikamlar Asya böyle yaparak derinle evlenmesine yardım bile etmiş oldu kocasının ileriki bölümlerde koredekine benzeyecekse derini alır volkan Asya'da psikolojik çöküntüye girer tabi Türkler nasıl değiştirir bilemeyiz0|10|0
- Kadına dizide hayran kaldım donuk bir karakter harika yakışıyor asil bir davranış rahat tavırlar içinde fırtına kopuyor ama sağlam bir bomba bıraktı kızın evine savurdu volkanın arkadaşlarına tüm nefretini kinini akıllı kadın favorim dizide asya. ben aldatılsam ne tepki verirdim bilemiyorum ama asyanın yaptıklarıda mantıklı.1|00|1
- Açıkçası ben Asya'nın yerinde olsam böyle oyunlara başvurmazdım. Direk boşanırdım. Yok nafakaymış yok tazminatmış asla tenezzül etmezdim ki zaten bir doktor olarak maddi durumum iyi olurdu ve herhangi bir bağımlılığım olmazdı birine. Ömür boyu çocuğuma da kendime de gül gibi bakardım.0|00|0
- Onu vicdanıyla başbaşa bırakırım eğer çocuğum varsa çocuğumuda alip ceker giderim. İntikam benlik değil, allahindan bulsun. Herkes birgun yasattigini yasar🌸🕊0|00|0
- Herkese önume gelene pislik kocanin beni su kisiyle aldattigini herkese duyururum sonrada bosanirim. Sanirim zira davasi denilen bir seyde varmis. Elimden artik ne gelirse onu yaparim.0|00|0
- Allah belasını versin bu dizilerin ! İsminde hayır yok ! Milletin anası ağladı anası ulan sizde gelmiş burada aldatılan aldatan namussuz insanların anlatıldığı pisliklere pirim yaptırıyorsunuz ondan sonra boşanmalaR artınca kadın cinayetleri ve aldatmalar alıp başını gidincede duyar kasıyorsunuz Allah topunuzun belasını versin be yeter anaSı ağladı milletin YETER !!!0|01|0
- Önce bi lafımı söyler sonra ortadan kaybolurum herhalde. Sonra da mutlu oldugumu gosterırım. Evlı olsam ne olur bılmıyorum. Allah boyle insanlarla karşılaştırmasın0|00|0
- Uğraşmazdım intikam için kendi karaktersizliği. Bildiğimi yüzüne vurup bırakırdım. Sessizlik ve ondan soğuduğunu göstermek daha büyük bir cevap bence.0|00|0
- dünkü bölümde o teeeeeee ilk bölümdeki şeyi söylemiş mi🧐 masada söylediklerini☹️ hiç smylemiycek sandım ya🥴😏0|00|0
- Asya gibi uzatıp sabırsız olmam veya sırf intikam alaçam diye kocamın en yakın arkadaşı ile yatmam boşar giderim en temizi0|00|0
- Aldatılma üzerine aldatmak ile alınan intikam bana normal gelmedi. Farkı kalmalı bence bir insanın diğerinden...0|00|0
- Gizli Üye3 aysevmeyen adama bunları yapmak çok saçma
aynısını yaşadım adamım tapusu bende diye her şeyi kendimde yapmaya haklı gördüm adam bana geldi seni sevmiyorum istemiyorum gurursuz şey çık hayatımdan diye bas bas bağırdı diğer kadına gitti
diyeceğim oki evlide olsanız adam bir başkasına gitmişse sizi sevmiyor demektir0|10|0 - Cesaretini sevdiğim. Gönlümden Asya'nın yaptığını yapmak geçer ama yapmam. İntikam almak gerçekten tarzım değil. Ne halleri varsa görsün diyerek kendi yolumu çizerim...1|20|0
- iyi yaptı.. harika bir dizi
dizinin yabancı versiyonun adı da dr. foster ;)0|00|0 - Asla karsi tarafla muhattap olmam esimden intikamimi alir basarim tekmeyi..0|00|0
- Sessiz sakin çekilirdim hayatından. Madem beni sevmiyor sevdiği ile mutlu olsun derdim0|00|0
- Intikamnini aldi da yeni bolum fragmaninda sacmalamaya baslandi keske 6. bolumde final yapsaydilar0|00|0
- Aldatanı umursamam. Saygım yiter gider. Sanırım ardıma bakmam, önüme bakar, hayata karışır giderim.0|00|0
- Bir erkek bir kadini nasil degistirir
Cani yanmis bir kadin nasil tehlikeli olabilirin kaniti Asya0|00|0 - Asyadan fenasini yapamazdim o kesin cansu dere bu tip. rollerin kadini hakkini iyi veriyor 😀0|00|0
- Gizli Üye3 ayBoşanırım. Intikam almam yoluma bakarim. Degmeyen birine saatlerimi, gunlarimi, yillarimi heba etmisim bir de intikam alarak zamanimi öldüremem. Ne hali varsa görsün.0|00|0
- İntikam alacağım diye kendimi aşağılamam. Sıradan bir kadın gibi gidip biriyle yatmanın adı intikam değil, aynı adi karaktere bürünmektir. Kısacası adam ne ise karısı da o imiş.2|12|0
- Bu itirafın üzerine çıkabilirmiyim bilmiyorum 🤷🏻♀️ Ama son yıllarda izlediğim en güzel sahnelerden birisiydi.0|00|0
- İntikam kusursuz ama... Asya bir kere doktor. Kariyer olarak adamdan üstün. Bu bir. Pek çok açıdan bu zaten başlı başına bir üstünlük sağladığı için maça galip başladı. Yıkarken de altında kalırım korkusu o yüzden olmadı çünkü adamın bir meziyeti yok. Dolayısıyla eğer güçlü olursanız intikam almak daha kolaydır. Her kadın için geçerli olmayabilir bu durum. Sonra o sahnede planlanmış şeylerin dışında şeyler de olabilirdi. Yani sonuçta bir TV dizisi olduğunu unutmayalım.2|00|0
- İntikam almak için fazla tembelim. Ben hayatıma bakarken birden onun yıkılışı karşıma çıkar veya kulağıma gelirse ilahi adalet der ve yine hayatımı yaşamaya devam ederim :)1|10|0
- Hepsini Göster Daha Az Göster
- yolsaydı saclarını keşke.. feci bir rahatlama geldi bana kadının yaptıklarından.. yalnız o enseye vuruş nasıl bir vurustu:)))0|20|0
- İçimin yağları eridi izlerken. Çok iyi yaptı vallahi. Ben bu kadar uğraşmazdım sanırım. Hayatımdan def ederdim sadece.1|00|0
- Bu filmi hiç kaçırmam ve maalesef dün izleyemedim. Bu kadının büründüğü karakteri seviyorum. Filmin gidişatı çok güzel ben de olsam aynını yapardım.1|00|1
- Bence hak ettiği gibi intikamını aldı 😁 bu sahneyi fragmanında izlemiştim ve yüzümde bir gülümseme yer almıştı “iyi yaptın” demek geldi içimden 🤣1|00|2
- Resmiyete geçebilecek kanıt toplarım, donuna kadar alırım. Böyle intikam almak için kendimi yıpratmam.0|20|0
Ya erkek aldatilirsa ve kadinin mali yoksa? Bu sefer canina kastediyor. İste bu kafa sizi bitiriyor. Senden cikmasa hemcinsinden cikiyor. Aldatmak aldatilmak diye birsey yok insan uydurmasi bir mulkiyet kavrami bunlar. İnsanlar istedikleriyle istedikleri kadar birlikte olur. Sen evliligi is gibi gorursen gecen sureye de kidem tazminati istersin. Patronda seni iscisi gorur. Yapmayin bunu kendinize. Evlenirken de ayrilirkende mal muamelesi yapmayin kendinize.
@defgee insanlar istedikleriyle istedikleri kadar birlikte olmak istiyorsa evlenmesin. Evlilik sadakat gerektirir. Hangi taraf yaparsa yapsın masum göremem. Aldatmak yerine ayrılmaya cesareti olsun kişinin.
‘ Evlilik sadakat gerektirir’ ettigin yeminde de yok medeni kanunda da. Sadece eslerin aile yukumluluklerini yerine getirememesi bosanmada esastir. Aldatan esinde bunu aksattigi ispatlanir. Ornek ,
D. B., eşi G. B.'nin kendisini başka bir erkekle aldattığı ve onunla yaşadığı iddiası ile boşanma davası açtı. Aile Mahkemesi davacı kocanın talebini yerinde gördü; kadının sadakatsızlik gösterdiği gerekçesi ile çiftin boşanmasına karar verdi. Ancak G. B.'nin avukatı kararı temyiz etti. Yargıtay 2. Hukuk Dairesi de çiftin boşanmasını sağlayan yerel mahkemenin kararını bozdu. Gerekçe olarak ise, aldatma olayının süreklilik arzetmemesini ve bir defalık bir davranış olmasını gösterdi... umarim aciklayici olmustur.- Hepsini Göster Daha Az Göster
@defgee evlilik nedir sizce? Siz sağda solda birileri ile yatıp kalkarken evdeki eşinizi yedekte tutmak mı? Siz birinin koynundan çıkıp gelince, yatakta eşinizi biriyle görmeniz ve kolay gelsin deyip yan odada televizyon izlemeye devam etmekse bilemem. Bu görüşlerinizi bir gün evlenmeye karar verirseniz zavallı kadına da anlatın ki sadakatsiz ve asla olmayan bir adalet sisteminin arkasına saklanmış, yiyeceği halta kılıf uydurmaya çalışan biri olduğunuzu bilsin.
Ana fikir baskasiyla yatmak degil esinle yeterince yatmamak mesela bosanma sebebidir. Aldatmada bunda ispati kolaylastirir. Evliyim esim bunlari bilir. Duygusal bakiyorsun. Durust biriyle olman yeterli. Asil sikinti secme sansi vermemek ya da yalan atmak bu sizin aldatmak dediginiz seyden daha buyuk problem bence.
@defgee kadından hem bir sürü iş, çocuk bakma hem de her öğün sizinle yatmasını isterseniz avcunuzu yalamanız muhtemel. İyi ve yeterince ilgili, yardımsever bir eşi bir kadın reddetmez. Bir insanı aldatmak yalan söylemediğin müddetçe hoş görülebilir mi oluyor 😄 yalan söylemekle bişeyi saklamak aynı şeydir. Bunu anlayışla karşılayan bir kadın da gurur yoksunudur. Vicdanımla ve beynimle kurduğum cümleler bunlar. Evliliğin içini boşaltmışsanız bu sizin sorununuzdur olması gereken şey değil.
Kadin ile erkek fitrat olarak farklidir. Misal kadin cocuk olunca basrole cocuk gecer. Asik oldugu kocasi ble olsa pabucu dama atilir. Bu kacinilmazdir bunuda herkes bilir. Kadin senden sadakat ve evde oturup cay kahve beklemeni degil. Ekonomik gucunu ve mumkunse ayak altinda olmamani ister. Mesele su ki cagirdi mi da gelmeni. Eger aile ici sorumluluklarini yerine getiriyorsan ki bunun olcutu kadinin mutlulugu ve toklugudur. Gerisine karismaz karisamaz da zaten. Cunku bu durumda da kocasina vermeyip cocuklarina vakfettigi zaman ilgi ve enerjisinin yoksunlugu goze batar seni rahatsiz eder.
- Gizli Üye3 aygüzel hareket, bence de yapılması gereken. bu arada Tekirdağ'da çekiliyormuş, son bölümde farkettim0|00|0
- Gizli Üye3 ayAynısını yapardım üstüne de tazminat davası açardım , süründürürdüm onu.0|00|0
- Diziyi izlemedim hiç onun hakkında yorum yapamayacağım. Fakat keşke her kadın ayaklarının üzerinde dursa da rahatça intikamını alsa rahatça boşanabilse..0|00|0
- Gizli Üye3 ayBöyle bir kadınla evli başka kadınlara nasıl bakıyor anlamıyorum 🙄0|00|0
- Boşarım direkt ne katlanacağım neden uğraşacağım. Yoluma devam eder başkasını bulur hayatımı yaşarım. Tek bir kişiyle uğraşmaya ne zamanım ne gücüm var.0|00|0
- Aldatan eşini aldatarak ondan pek bir farkı kalmadı. Onun dışında yemek sahnesi gayet iyiydi. Böyle soğukkanlı olmak cesaret ister. 😌0|10|0
- Ne boş salak sorular soruyorsunuz siz modlar fenomenler? Bir de gözümüze gözümüze sokuyor site bunu. Aptal insanlar0|10|0
- Böyle diziler yüzünden aile kültürümüz ahlakımız bozuldu.. sonra yeni nesil bozuk diyorlar tabi bozuk olur1|01|0
Yeni nesil bademlenince bozulmuyor galiba dizilerle bozuluyor ne ilginç izlemezsin olur biter kimsenin başına silah dayamıyorlar izle diye değilmii
- Etme bulma dünyası eyşannn :D Cinnete girilir illa ki ama sakinken ince düşündün mü bir halt edilmeye deymez, sadece yanlış tercihine yanarsın.1|00|0
- Bu kadarını yapamazdım sakinliğini güzel korudu ben fevri biriyim öğrendiğim an gırtlağına çökerim net.1|00|1
- Gizli Üye3 ayBen kendi haline bırakırım ne hali varsa görsün intikam o bu bana göre değil hıc zaten eninde sonunda pişman olup özür dilemeye geliyorlar ve Allah cezasını mutlaka veriyor öyle kişilerin benim intikamima gerek😂0|10|0
- Bu filmin derhal kaldırılması lazım. Toplumda aldatmanın, aldatılmanın normalleştirilmesi anlatılıyor. Damat Berat, meşrulaştırılamaz.2|02|0
Ne alaka aldatılmak her zaman yanlıştır ve kusura bakma da bu dizi olsa da olmasa da aldatan cok var
- Daha Fazla (106)
Detaylı bilgi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş