+1 yılAldatmak kötü bisey ya. En son aldatildigimda, beni aldatan çocuk askerdeydi. Hani insan tam tersini bekler ya kız beklememiş gitmiş başka bir erkekle askerdeki çocuğu aldatmış derler. Bende tersi oldu işte ben onu askerden dönsün kavuşalım diye beklerken o beni aldatmış. Tepkim de su oldu. Beni aldattığı kızı tanıyordum öncesinde tartışmalarımız olmuştu. Bir gün kız bana mesaj atıp onunla konuşup konusmadigimizi sormuştu bende sevgilim tabiki konuşuyoruz demistim. O da o benim de sevgilim dedi ve anlattı ven de ona anlattım. Meğer beni onunla, onu da benimle aldatıyormuş. Ona çok kötü biri olduğumu onu tehtid ettiğimi ayrılmaması için türlü oyunlar yaptığımı ayrılırsa kendimi öldüreceğimi söylemişim güya. Işın tuhafı başlarda bana bu kız içinde tıpatıp aynı cümleleri kurmuştu. Sonra kızla bir olup onu oyunladik ve ikimizde onu hayatımızdan çıkardık. Şimdi o kiz benim arkadaşım. Çocuk da daha önce 'bizi' aldattığı başka bir kızla evlendi çünkü kazayla çocuk sahibi oldular. 🤷🏻♀️ bizden uzak ve biz de yakın arkadaş olduk kızla.
11 Yorumla- +1 yıl
Seni aldatan da ne bileyim...
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜzücü bir durum her ne kadar ppüpüler kültürün ilişkilerine inancım olmasa da bir insan için çok ağır bir durum. Bir kere yaşadım bunu tam aldatılma da sayılmaz gerçi ama yine de ayrılmadan başka biriyle görüşme içine girmesi bir nevi aldatma sayılabilir. Çok fazla anlam yüklemedim görüştüğümüz ilk gün hiç birşey olmamış gibi sevgi dolu konuştum. Daha sonra çocuğu buldum onla konuştuk. Olayları önce ondan dinledim. Çocuk görüşmeyi keserim dedi ama artık anlamı da yoktu benim için görüştüm çok güzel bir yere götürdüm orda sohbet ederken gözlerimin içine bakarak hala bizle ilgili planlarından bahsetmesini soğuk kanlılıkla dinledim. Kadınlar çok tehlikeli diye ilk o zaman demiştim ilk ciddi ilişkimdi ve bir insanın ne kadar sahte ne kadar içten pazarlıklı olduğunu o an gözlerimle görmüştüm.
Evine bırakırken gözümün içinde o sahte ışıltıyı her şey çok güzeldi sözünü bitirir bitirmez teşekkür ettim ve çocuğun... selamı var diyerek göz attım gittim bir süre aradı mesaj attı sonrs karşıma çıktı ağladı zırladı ama vicdan denen şey bende yok oluyor yanlış yapılınca gözümün tek damlasına kıyamam dediğim kadının küçülüşünü izlerken iyice tiksindim. 😊20 Yorumla
Sevinirim...
Evlilik sonrası olması daha kötü.15 Yorumla- +1 yıl
Evli kadınla ilişki yaşamakta sevindiriyor galiba🤭
- +1 yıl
Discord discord ✌🏼
Duyduğum güven çok yüksekse yıkım olurdu benim için
33 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Bi ara hiç ne görüş paylaşıyordun ne soru soruyordun ama🙄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
+1 yılÖncelikle kendisini pek sevmem ama tabikide ne olursa olsun kimsenin aldatılmasını istemem.
Ben bu ilişkinin reklamsal bir ilişki olduğunu düşünüyorum zaten yani ünlülerin ilişkilerinde sevgi aranmaz mutlaka çıkarlar vardır.
Aldatmanın dili, dini, ırkı olmaz bu karaktere bağlı bir şeydir eğer insan karaktersiz ise aldatır.
Bu kişiye çok üzüldüm dersem yalan olur ama sevinmedim de belki kendini yukarlarda görmekten vazgeçer, ders çıkarır biraz.20 Yorumla
+1 yıl:) Bitti. Sona geldik... İmanı olanlar yine kurtulur inşAllah ama diğerleri de bu tür şeylere hazır olsunlar... İnsan nefsinin kölesi olmuş, ne dese onu yaparlar. Adına da türlü türlü isimler koyarlar... Allah ben ve benim gibileri muhafaza etsin, gerisi zaten öylesine yaşıyordur.
https://youtu.be/5JJ4etAJ_BQ20 Yorumla
+1 yılKızlardan neden korkulması gerektiğini, kızların verdiği cevapların %80'i gösteriyor. Düşene merhamet etmek, acımak ve ahlak gibi duygulardan birçoğunun yoksun olduğunu göreceksiniz. Oh olsun hak etmişti aldatılmayı diyen mi, libidosu düşüktü zaten (nasıl biliyorsa) diyen mi, ne ararsanız var. Ne zamandan beri aldatılan eksik ve suçlu oldu kızlar? Hiç boynuz yememiş kadar kötüsünüz.
10 Yorumla
+1 yılAkrep burcu olan Can Yaman, yükselen burca baktığımızda da bir Aslan Burcu görüyoruz. Malum akrepler için sadakat gerçekten olmazsa olmaz. Biraz da ego diyelim. Kesinlikle berbat durumdadır şaşmamalı hesabını kapatıp herhangi bi açıklama yapmamış olmasına. Aynı tepkiyi bende verirdim. Kapa sosyal medyayı geç kenara yalnız kal.
10 Yorumla
+1 yıl
Kabul ediyorum kötüydü ama yan camana bunlarda fazla. :D Bu arada ne tepki vereceğim. Dövsen dövülmez sövsen sövülmez ne hali varsa görsün.
10 YorumlaCan Yaman'ın da mı kaderi bizimle bir olacaktı, neyse gerçek güzelliğin gözle görülmediğini şimdi de öğrenmiş olduk. Dersini almıştır. Belki de Diletta gerçek güzelliğin dışta olmadığını öğrenmiştir, kim bilir. Ben aldatılsam yıkılırım yani özgüvenim biter, depresyona girerim, ağlamaktan gözlerim yerinden falan çıkar, kimseye bir daha güvenemem, çevremle ilişkilerim duraksar, işim duraksar; battaniyeye sarılmış noodle olurum kısacası.
10 Yorumla
+1 yılöyle artistlik yapıp arka oda bilmem ne dersen arka odada manitanı götürürler iste can yaman bey
110 Yorumla
+1 yılYanlış seçim yaptığım için kendimi sorgularım karşı tarafa hiçbir tepki göstermem çünkü o insan karakterini ortaya koymuş ve yapacağını yapmış yani herşeyi göze almış burda asıl soru ben nasıl böyle bir kadına güvendim nerde hata yaptım gözden kaçırdım diye kendime kızarım. Heryerden siler engeller onun bana ulaşamayacağı şekilde hayatıma devam ederim sanki hiçbirşey yaşanmamış gibi bu kadar :)
10 Yorumla
+1 yılartık yemek yer su içer gibi aldatıyor millet hangi ara bu kadar iğrenç bir dünya olup çıktık gezegen yansa umrumda olmaz artık zaten nefret ediyorum sonra gel de nasıl güven insanlara ihanetin affı mı olur ardıma bakmadan çeker giderim
30 Yorumla
+1 yılCan Yaman'ın bile aldatıldığı dünyada ben aldatıldım diye boşuna üzülmüşüm o zaman. :-)
36 Yorumla- +1 yıl
Yok ya abartı olarak demiyorum. Bu gibi adamlar premium kul biz ekonomik paket 😂
- +1 yıl
Keşke bütün kızlar nefret etse 😂
- +1 yıl
invictu aamk yanına gelse 2 dakkada verirsin sevmiyom diyo bide aamk
İhanete vereceğim tepki belli. Birkaç ağır söz söyler, hayatından çıkar giderim. Daha fazla önemsenmeyi hak etmez öyle biri. Zira ne kadar çok karşısına dikilip hesap sorarsam, kendisini daha da önemser...
20 Yorumla
+1 yılMerhaha
Sevinirdim ve şükür ederdim, ya evlilikte aldatsaydı? En azından olası bir maddi manevi yıkımdan daha az hasarlı çıktım diye sevinirim. Matemimi yaşadıktan sonra yeni ilişkilere heycan açardım.30 Yorumla
+1 yılTabiki insan biraz üzülür fakat ilk etapta bildigimi caktırmaz tepki vermezdim
Sonrasında bir makane gittiklerinde o mekana gider hesaplarını öder Ufak bir göz kırpar o yüzündeki hali görmek isterdim10 Yorumla
u +1 yılCan Yaman'ın aldatıldığı bir dünyada benim hiç şansım yok diyorum.
22 Yorumla- +1 yıl
Bende
+1 yılAldatacak potansiyelde kişilere kucak açarsanız, kim olursanız olun, buna hazır olun...
30 Yorumla
+1 yılEh italyan erkeklerinin arasında kadın, çok da suçlayamadım şimdi sfkkf Şaka bi yana evlenmeden önce fark ettiği için sevinmeli bence ya evlenince öğrenseydi?
20 Yorumla
+1 yılManitasını arka tarafa atmışlar anlaşılan.
Milleti arka tarafa atmak nasılmış böööyle öğretirler işte50 Yorumlazaten paravan ilişkiydi , ikisi de reklam için takılıyolardı. kadın gerçek hoşlandığıyla basılmış işte :D
30 Yorumla
+1 yılOhh içimin yağları eridi yabancı kız sevdasına düşenlerin çoğu aldatılıyor oh olsun sonradan görmelere
30 YorumlaYanlış olmuş tabiki de. Ama kendi acaba kaç kere aldattı, sevmem gösteriş ve beğenmişlik var adamda ağır başlı olgun adam değil ergen hala dışarıdan bakınca.
10 Yorumla
+1 yılyavşağa iyi olmuş. her dala konmaya çalışırsa olacağı o bende aldatıldım. 2.5 yıllık ilişkim sonrası dediğim tek şey değmezmişsin hiç bir saniyeye diyip gitmek oldu ..
12 Yorumla- +1 yıl
Kızlarmı erkeklermı sah cok aldatılır
- +1 yıl
karaktersizliğin cinsiyeti olmaz...
+1 yılhttps://youtu.be/dSbcEpWL9V8cen yeeman krdşm bu kdr ön yrglı olma
10 Yorumla
+1 yılAldatıldım, ses çıkarmamak, bildiğini hissettirmek ve kendi kendine kopmasını sağlamak en iyisi. Şiddete başvurmak gereksiz, rezil etmek gereksiz, kavga etmek gereksiz.
10 Yorumla- https://youtu.be/EqBOoBSDe0M
Diletta bu gune kadar iyi dayanmis.10 Yorumla Adama koyar valla bana çok koyardı sonuçta sevdiğin hayatini gecirecegin birine vuruluyorsun ve o gidiyor üzücü
Tabi can yaman olayı reklam mi gerçek mi bilemiyorum10 YorumlaAdriana Lima ve Can Yaman 'ın aldatıldığı, Rihanna ve Selena Gomez in dayak yediği bu dünyada hepimizi harcarlar usta
20 YorumlaYa ne olacaktı ki? böyle Kadınlar ilgi budalası oluyorlar para ve şöhret için yapmayacakları şey yok.
20 Yorumla
+1 yılHadi bakiiim arka odada inziva vakti.
Kız aldatmasa Can Yaman aldatırdı eminim, hatunun kalçalar da erik gibi kütür kütür.20 Yorumla
+1 yılAdriana Lima'nın aldatıldığı, Rihanna'nın dövüldüğü dünyada seni harcarlar Hatçe dediğimde herkes üstüme yürüyordu.
52 Yorumla- +1 yıl
Hayret bu sefer linç etmemişler beni. 😃
Aman bana ne ya beter olsun Türk kızları dururken elin yabancısından medet umarsa böyle olur oturup ağlasın boynuzlarını düşünüp.
10 YorumlaBizim erkekler yabancı kız diyor en ufak lafinda bırakır onlar türk erkeği gecinemez onlarla herşeyi cinsellik sanıyorlar
121 Yorumla- +1 yıl
Avrupada herkes klüplere falan gitmiyor ve muhafazakar insan oldukça fazla yani bence hangi diziyi izliyorsun bilmiyorum ama o diziye göre karar verme.
Avrupa da yaşantı düşündüğün gibi değil ayrıca Türkiyedekilerin de durumu çok farklı değil. - +1 yıl
@SporcuMan18013 sen Avrupa'daki Türklerden mi bahsediyoruz sandın yoksa
- +1 yıl
Hayır Avrupadaki kadın ve erkeklerin genelinden bahsediyorum.
Almanya da Italya da Fransa da ve birçok ülkeye eğer gittiysen bilirsin ki tutucu kişi çok fazla ve öyle sanıldığı gibi kafalarına göre yat kalk yapmıyor kimse ya da herkes barlarda takılmıyor.
Bu bahsi geçen şeyler daha çok Amerika da olan şeyler ve insanlar Avrupa ile Amerikanın yaşantısını birbirine karıştırıyor. - +1 yıl
@SporcuMan18013 ben Almanya'da doğdum büyüdüm gidenleri söyledim zaten bende bar disko gitmem gürültülü ortamlarda duramam
- +1 yıl
Yani bizim ülkedeki kadınlardan da gidenler var bara diskoya bunu sende biliyorsun.
Hani Avrupada sanki herkes böyle gibi yanlış bir algı var o yüzden yazmak istedim. - +1 yıl
@SporcuMan18013 Türkiye'de zenginler ünlüler gidiyor genelde magazin için
- +1 yıl
Yok benim bildiğim orta gelirli çok kişi var giden.
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlan Türk kızı diye gitti İtalyan kızı da aldattı ya adamı. Dünya kızlarına güven kalmamış vay arkadaş 🤣
40 Yorumla
+1 yılBende Can Yaman gibi yüreğimin kuytu köşelerine çekilirdim
20 YorumlaHesabını kapatmadı fotoğraflarıda kaldırmamış yalan haber dndndj
20 Yorumla
+1 yılBiz erkekler hep aldatılacak mıyız? Adaletin batsın dünya...
20 YorumlaDemek ki sevgilisine arka odada kanıtlayamamış kendisini...
Kadın da kanıtlayan bir adam bulmuş.20 Yorumla
+1 yılNedense eğlendirdi bu haber beni😂 ben olsam büyük bi kavga sonucu ayrılırdım
20 Yorumla
+1 yılÖnceden aldatıldım hiç hoş bir şey değil aldatcagina ayrıl daha iyi
20 YorumlaCam yaman dediğiniz kim? Kıytırık şarkıcılardan birisi filan mı bu
26 Yorumla- +1 yıl
Oyuncu
- +1 yıl
Şarkıcı değil ama kıytırık oyuncu
- +1 yıl
Gibi :))
- +1 yıl
Aynen
+1 yılCan Yaman bile aldatılıyorsa vay halimize
Ayanızı denk alın aşk yaşayan çiftler 😂22 Yorumla- +1 yıl
yalnız can yamanı aldatan bizim selime teyze değil italyan manken gibi kadın :)
- +1 yıl
Aldatılmanın tiple alakası yok kişinin karakterine ve sadıklığına bağlı can yaman kim yani, bunun güzellikle yakışıklılıkla alakası yok iradesizlik bu
ayrılırım açık ve net
70 Yorumla
+1 yılBence kurtulmuş pek sevmem kendisini ama üzülmesin bence
20 Yorumla
+1 yılYabancı kızların aldatması bile çok havalı değil mi, iyi olmuş.
20 YorumlaBişi olmaz herkes en az bi kez aldatılmıştır
55 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOna buna gittiği heryerde ki sulandıklarına saysın.
50 Yorumla
+1 yılİtalyada adını duyurmak için yaptığı bir şeydi o kadınla çıkmak.
Sizde inandınız degil mi?20 YorumlaHa ha özgüven dip olmuştır. 😂😂 hep kadınlar aldatılacak değil Ya arada bizden de yanan olsun😎
10 YorumlaBazen insan olana değil de inanmak istediğine inanıyor. Tek kelime etmem tüm iletişimi keserdim.
10 Yorumla
+1 yılCeketimi alır çeker giderim ve bir daha asla yüzüne bakmam.
10 Yorumlaİstemiyorsan ayrıl gitsin niye aldatıyorsun.. Benim tek kaldıramayacağım şey ihanettir.. 😔😔
10 Yorumla
+1 yılPara ve unle adam olamadan yasayan herkesin basina gelebilir 😀
10 Yorumla
+1 yılGidip yabancı buluyor oh olsun
bak burakla fahriyeye nekadar mutlular10 Yorumla
+1 yılCan Yaman'ın aldatildigi dünyada bize neler neler olur
10 YorumlaCan Yaman'ın bile aldatıldığı bu dünyada biz kime güvenelim:')
10 Yorumlahahaha libidosu mu düştü acaba ya da arka odaya geçemedi mi😁
10 Yorumla
+1 yılBiryerleri kallkmisti zaten çok. itici biri bende iyi oldu
10 Yorumla
+1 yılnedense hiç üzülmedim. hak ettiğini bile düşünuyorum
10 Yorumla
+1 yılUçağa binerken kapıdan kasılarak geçerken hafif eğilsin boynuzları çarpmasın
10 Yorumla
+1 yılBuna at almıştı birde ne sevinmişti. Acaba mesaj mıydı buna ahahajaj
10 Yorumla
+1 yılAyrılırım tabi ki başka ne yapılabilir ki kişiden kişiye değişiyor kmisi intikam derdine düşer
10 Yorumla- Devamını Gör (161)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat