Diziler & Filmler Darling in the frankxx? Filmkolik39096 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu animeyi izleyen var mı daha şimdi bitirdim yarım saattir ağlıyorum içim çıktı çok güzel herkes izlesin 13. Bölümden sonra hüngür hüngür ağlarsınız Güncellemeler+1 yıl Buna benzer animeler var mı Darling in the frankxx? Cevapla Güzellik Soruları Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et
larosalia Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Best waifulardan biri olan zero two için izledim. Öyle aman aman ağlamadım ama gerçekten güzel animeydi 0 0 Yorumla
benAzazil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Attack on titan animelerin efendisidir. Onu izledikten sonra başka bir şey izlemedim saygısızlık olmasın diye 0 0 Yorumla
Nightroad Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Evet izledim güzel animedir. Her ne kadar sonu beni tatmin etmese de 0 3 Yorumla Filmkolik39096 +1 yıl Ya benide mesala 02 ve hiro nun dünyaya geri gelmesini isterdim Yorumla Nightroad +1 yıl Evet iyi olurdu. Bir sürü güzel anime var önerebilirim Yorumla Filmkolik39096 +1 yıl Olur daha çok hem içinde aksiyon ve aşk olan şeyler seviyorum Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Attack on titan animelerin efendisidir. 0 2 Yorumla Filmkolik39096 +1 yıl Konusu ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eren ile sütkardeşi mercanın büyük bir devlerle savaşı. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Best waifulardan biri olan zero two için izledim. Öyle aman aman ağlamadım ama gerçekten güzel animeydi
Attack on titan animelerin efendisidir. Onu izledikten sonra başka bir şey izlemedim saygısızlık olmasın diye
Evet izledim güzel animedir. Her ne kadar sonu beni tatmin etmese de
Ya benide mesala 02 ve hiro nun dünyaya geri gelmesini isterdim
Evet iyi olurdu. Bir sürü güzel anime var önerebilirim
Olur daha çok hem içinde aksiyon ve aşk olan şeyler seviyorum
Bı animedir gidiyor 😀
Bilmiyorum izlemiyorum
Attack on titan animelerin efendisidir.
Konusu ne
Eren ile sütkardeşi mercanın büyük bir devlerle savaşı.
Yaşın daha 18, daha ergensin
Baya duygusal birisin yaa