12 yıldır tv izlemiyorum. Belgesel ve çizgi film harici birseyler izlemedim. Bu diziye ön yargılıydım internetten bir iki kesitine baktıktan sonra fikrim değişti. Zenginlik yok lükse özendirme yok , aldatma yok, zaman kaybı değil öğretici bir dizi. Peki siz nasıl buldunuz?
Son 7-8 yıldır Türk dizilerini pek izlemiyorum. Son 10 yıl içinde severek izlediğim 2 Türk dizisi oldu. Birisi Börü diğeri de Muhteşem Yüzyıl. Türk sinema sektörü son 10 yılda hep aynı konuları sıkıcı bir sekilde izleyerek çok izleyici kaybetti. Fakat bu dizi güzel olabilir. Güzelse izleyenlere saygı duyarım.
Bende normalde türk dizilerini bayadır izlemiyordum. Bir kaç gündür takip ediyorum, gerçek hayattan hikayeler alınmış olması, benim diziyi izlemem için bir neden oldu. İzleyince ne dertler varmış, bizde derdimizi dert sanıyoruz dedirtiyor adeta... Çok sevdim devamlı izlerim.
Ahh o Meliha her ablam deyişinde ben yandım burada. Normalde Türk dizilerini saatlerinin fazlalıgından dolayı tercih etmem ama bunu izlerken su gibi akıyor zaman.
Dalinim. Gerçekten çok güzel. Ben de senin gibi kurgu dizileri filmleri izlemiyorum. Ancak youtube da fragmanı görünce bir izledim ki yeni bir boyut kazandı.
Sevmemek mümkün değil hayatın temel parçalarını anlatıyor. Sürekli zengin oğlan fakir kız muhabbetinden senaryoları ısıtıp ısıtıp olmayacak duaya amin dedirtip gençleri bu tarz boş işlere sürüklüyorlar. Bu dizi değil zaten başyapıt ve gerçek hikayeler. O yüzden herkes izlemeli 😊