İşkence gibi sahnenin geçişine katlanmak istemiyorum, atlasam bir şey kaçırır mıyım bilmiyorum. Hepsini izlemek zorundayım bir saat dizi nedir ya? Var mı şöyle hem kısa hem akıcı, bir günde bütün sezonu bitirebileceğim diziler?Bölüm süresi kısa dizi önerileri
Kesinlikle izlenmesi gereken, bölüm süresi kısa dizi önerir misiniz?
Mini diziler izlersen hemen biter diğerlerine gore uzun sürmez. Sevdiklerimden yazayım Unbeliaveble 2 kadın dedektif bir tecavüzcüyü yakalamaya çalışıyorlar. Gerçek hikayelerden alınmış. The Stranger gizem dolu mini bir dizi. Behind her eyes başları durağan olsa da sonu şok edici bir dizi. Sadece çol fazla sayıda cinsel sahne var maalesef. Lockey&Key bu dizi 2 sezonluk şu an ama çok akıcı. Fantastik ve güzel bir dizi. Living with yourself çol birinen bir dizi. degil ama ben sevrim. Bir adamın klonuyla olan yaşamını anlatiyor. Çok güzel mesajlar veren kısa bir dizi.
Bölüm süresi kısa olan diziler benim de çok hoşuma gidiyor. Bir de eğlenceliyse, kaçıncı bölümde olduğumu fark edemiyorum bile. Tam da istediğin gibi, hiç sıkılmadan izleyebileceğin bir dizi önerim olacak.
İzlerken neşenizi katlayacak, bölüm süresi kısa olan en güzel dizi: 10 Bin Adım
10 Bin Adım
Neşenizi katlayacak dedim çünkü bu sıralar en çok GAİN’in en güzel dizilerinden biri olan 10 Bin Adım dizisini izlerken eğleniyorum :) Dizinin bölümleri 10 dakika kadar olduğu için diğer bölüme ne zaman geçtiğinizi anlamıyorsunuz bile. Kısa olan dizileri çok severim aslında ama ilk kez 10 Bin Adım dizisinde ‘hiç bitmese’ keşke dedim :)
Endişelenmeyin spoiler yok! :) 10 Bin Adım dizisinin konusundan da bahsedeyim:
10 Bin Adım dizisinin konusu
Aslında konusunun da sizde çok merak uyandıracağından eminim, bende öyle olmuştu :) İki eski sevgili olan Ezgi ve Mehmet, uzun ve sağlıklı bir yaşam için tüm dünyada kabul gören ‘’Günde 10 Bin Adım’’ önerisine kulak verip, her gün birlikte yürümeye başlarlar. Başrollerinde oyunculuklarına hayran olduğum Devin Özgür Çınar ve Engin Günaydın yer alıyor, uyumları muhteşem!
Gain en güzel dizileri
Eski sevgililerin dost olarak ayrılıp, her gün yürüyüşe çıkabilmeleri beni çok etkiledi ve özendirdi. Fikir ayrılığı yaşadıkları konular da oluyor elbette ama yol arkadaşı olup, çok eğlenceli sohbetler ediyorlar :) Ben izlerken çok eğleniyorum, bazen kahkahalarımı durduramadığım oluyor :D
Tabii insan ‘’eski sevgiliden arkadaş olur mu?’’ sorusunu da düşünmeden edemiyor. 10 Bin Adım dizisini izlemeye başladıktan sonra buna inancım kesinlikle arttı :) Eski sevgilinizle #10BinAdım atma konusuna siz ne diyorsunuz? Sağlık önemli 😜
@Ciwan İzlerken tüm bildiklerini unutabilirsin. Bölüm süreleri 10 dakika olsa da dolu dolu geçiyor diyebilirim :) Her şeyi sorgulamaya başlıyorsun ''eski sevgilimle arkadaş kalabilir miydim'' bunu bile sorguladım ahhaha Tatlı sürtüşmeler yaşanıyor tabii ama aşırı eğlenceli
Her yere aynı şeyi yazıyorum ama ben çok sevdim. İnsanların içindeki küçük çocuğu canlandırıyor. Sweet tooth, bahsettiğim dizi. Yanılmıyorsam 40 dk'lıktı bölümleri. Ama daha uzun olsa bile akıp gidiyor hikaye ๑
Bir Gain dizisi olan Ayak İşleri dizisini tavsiye ederim. Gerçekten hem kısa süren hem de oldukça eğlenceli bir dizi. Dizinin konusu ise kısaca;
Tecrübeli görev adamı Vedat ve felsefe okumuş, politik doğrucu Evren, zengin bir iş adamının ‘aşırı önemli’ ayak işleri için görevlendirilen ikilidir. Biri gözlerini kapayıp vazifesini yapan, diğeri attığı her adımı sorgulayan bu uyumsuz ikili, her bölüm başka bir maceraya doğru yola çıkar. Fakat görev icabı çatıştıklarından daha fazla, kendi içlerinde çatışırlar.
Dizi değil ama film önerebilirim. İzlemek isteyen olursa. Filmin adı 'Five feet apart'. O kadar güzel ki bayıldımm. Ama çok fazla duygu yüklü filmin sonunda çok ağlamıştım☹️☹️☹️ Çok etkileyiciydi gerçekten. Bir de 'Midnight Sun' adlı film. Bu da muhteşemm. İkisini de şiddetle tavsiye ediyorum. Çok güzeller.
Euphoria, asiri hakli bir dizi z kusagini ve son yillar da yasanan sorunlari anlatiyor konu olarak uyusturucu bagimlilgini baz oluyor. Izlemeni tavsiye ederim bolumler cok kisa degil 1:30 saatlik falan ama bitiridgini anlamiyorsun zaten. Tabi bir de uyarmaliyim ki sahneler cok acik ve sansursuz.
Kesinlikle. Puanını bilmem ama kadınlar hapishanesinde geçiyor. Tek kötü yanı cinsellik çok. Kadınlar genelde çıplak. Ama göğüsleri mükemmel 😄 tavsiye ederim