Ben Affleck, The Flash filminde Batman rolüyle geri dönüyor. Sence Batman karakterini en iyi canlandıran oyuncu hangisi?

Selam herkese.. Günaydın. :)
Ben Affleck, The Flash filminde Batman rolüyle geri dönüyor. Sence Batman karakterini en iyi canlandıran oyuncu hangisi?
1989 yılında ilki çekilen ve günümüze kadar hikayesini geliştirerek ve çok daha fazla kalite katarak gelen Batman film serisinin en sonuncusu 2021 de vizyona giriyor ve ünlü aktör Ben Affleck bu serinin son, eleştirmenlere göre en iyisi olmaya aday The Flash filminde Batman'a yeniden can veriyor.
Ben Affleck
Ben Affleck
Şimdiden merakla beklenen filmde daha önce de Ben Affleck Batman'ı canlandırmış ancak her zaman öne çıkan Christian Bale olmuş. Ama diyorlar ki;

'Sürprizlerle dolu, bol heyecan, bok aksiyon, şaşırtan, dumura uğratan ve olayların, karakterlerin bambaşka bir boyuta taşınacağı seri filmi bu olacak..'

Henüz izlemek için 1 yıl kadar beklememiz gerekecek. Zira filmin vizyon tarihi Ekim 2021
Sinemaya ara veren ünlü aktörün çok güçlü bir Batman filmiyle geri dönmesi sinema severleri heyecanlandırmışa benziyor. İşte onların bir kaç Twitter mesajı. :)

Soruma gelince;
Bugüne kadar pek çok önemli aktör tarafından canlandırılan Batman karakterini en çok hangi oyuncu ile sevdiniz. en başarılı sizce hangisi?

#funda
Michael Keaton / Batman, Batman Dönüyor
Val Kilmer / Batman Forever (Batman Daima)
Ben Affleck / Batman v Superman: Adaletin Şafağı - Justice League (Adalet Birliği)
Christian Bale / Kara şövalye serisi, 3 film
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: