Diziler & Filmler Yarım bıraktığınız dizileri izliyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Benim aşırı kötü bir takıntım var 2 tane diziyi yarım bıraktım 2017’den beri kafamda yapılmamış diyet ve ders gibi üstümde ağırlık oluşturuyor. 😐 Güncellemeler+1 yıl mesela yeni bir diziye başlayacağım (onu izlemedin yarım bıraktın) diyerek psikolojik baskı uyguluyorum kendime 😅 Yarım bıraktığınız dizileri izliyor musunuz? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
xxzdxx Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 50% +1 yıl İlla o diziyi bitirmek zorundaymışım gibi bir takıntı yok genelde yarı bıraktıysam zaten hoşuma gitmemiştir devamını da izlemem 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl atlayacağım bu leş gibi duyguyu cidden kötü etkiliyor sanki zorunluymuşsum gibi hissettiriyor. 😂 Yorumla
MssThyke Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 84% +1 yıl sıkılmışsın yarım bırakmışsın işte geç maden 2017den beri de başını ağrıtıyorsa da aç izle bitir 0 0 Yorumla
axish2s Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl bir yerden sonra bayıyo bırakınca izlemiyorum dkdkdü 0 0 Yorumla
Fateㅤ Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl valla o kadar fazla yarım bıraktığım dizi var ki, umarım bir gün tekrardan başlayıp bitiririm 0 0 Yorumla
aligurses Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl 4 senede 70 bölümlük dizi bitirdim :)) takıntılıyım böyle şeylere ☺️ 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 334 cevap paylaştı. Dizilerle pek aram yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İlla o diziyi bitirmek zorundaymışım gibi bir takıntı yok genelde yarı bıraktıysam zaten hoşuma gitmemiştir devamını da izlemem
Nasıl atlayacağım bu leş gibi duyguyu cidden kötü etkiliyor sanki zorunluymuşsum gibi hissettiriyor. 😂
sıkılmışsın yarım bırakmışsın işte geç maden 2017den beri de başını ağrıtıyorsa da aç izle bitir
bir yerden sonra bayıyo bırakınca izlemiyorum dkdkdü
valla o kadar fazla yarım bıraktığım dizi var ki, umarım bir gün tekrardan başlayıp bitiririm
4 senede 70 bölümlük dizi bitirdim :)) takıntılıyım böyle şeylere ☺️
Dizilerle pek aram yok
En iyisi izleme bu zulumu kendine etme
Genel olarak dizi izlemiyorum
Ulaşacak misin