Gece gece aklıma takildi aski memnu bihter adnan ile evlenirken bakire miydi?
Bence bakireydi çünkü adnan ile evlenmeden önce erkeklerle arası iyi olmayan ablasini behlul den kiskanan kezban çekingen bir kızı tipi vardı bu yüzden adnan ile evlendikten sonra behlul e büyük anlam yükledi? Gerçek aski onda bulduğunu sandi ve zaten tavırları keskin bir şekilde değişti açılmaya sesi cikmaya başladı. Bakire değilse de behlul e gözünün ucuyla bile bakmazdi sonuçta hayatında erkek olmuş olurdu ve evliligini behlul ile tehlikeye atmaz di. Bence bihter behlulu peykerleyken bile kiskandi ve behlul tarafından fark edilmek için ve annesine inat adnan ile evlendi. Bihter in zaten hiç erkek üniversite arkadaşı erkek tanıdığı filan yok dizide. Hayatında ilk olduğu erkek sanki adnan 2. De behlul sanki.
Bence bakireydi çünkü adnan ile evlenmeden önce erkeklerle arası iyi olmayan ablasini behlul den kiskanan kezban çekingen bir kızı tipi vardı bu yüzden adnan ile evlendikten sonra behlul e büyük anlam yükledi? Gerçek aski onda bulduğunu sandi ve zaten tavırları keskin bir şekilde değişti açılmaya sesi cikmaya başladı. Bakire değilse de behlul e gözünün ucuyla bile bakmazdi sonuçta hayatında erkek olmuş olurdu ve evliligini behlul ile tehlikeye atmaz di. Bence bihter behlulu peykerleyken bile kiskandi ve behlul tarafından fark edilmek için ve annesine inat adnan ile evlendi. Bihter in zaten hiç erkek üniversite arkadaşı erkek tanıdığı filan yok dizide. Hayatında ilk olduğu erkek sanki adnan 2. De behlul sanki.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bugün bir bihter kolay yetişmiyor bihter bihter olana denk ne torna tezgahlarından geçiyor kim bilir.
Yurtdışında okumuş orda bi ilişkisi var mıydı bilmiyoruz oladabilir olmayadabilir 😂
Bilmem ki. Koyu aşkı memnu fanı olarak ben bile Bihter'in geçmişini tahmin edemiyorum. Okul hayatını falan. Ama bir ara Los Angelas'tan Las Vegas'a arkadaşlarıyla üst üste 6 kişi oturarak iki kişilik spor arabayla gittiklerini söyledi Behlül'e
ilk başlarda bir masumluğu vardı sanki xd
Onu diyorum işte kafası entrikaya basmiyodu sonra firdevsi bile geçti
kız az izleyin şu dizileri 😂
Cok onemli senin icin
ne bihtermis bee
Bakireydi