Karantina boyunca ezel dizisini izledim. İlk defa bir dizi tüm ilişkilerimi gözden geçirmemi sağladı.. 😅 kurtulamıyorum direk öyle çıkıyor herşey..
Eyşan boşuna eyşan olmuyor. Eyşan ı Eyşan yapan değerleri vardı 😊☺️
Bundan sonra çıkarım olan herkes suç ortağım.. 😎
Not : Bahar olmayı bırakıyorum
Eyşan boşuna eyşan olmuyor. Eyşan ı Eyşan yapan değerleri vardı 😊☺️
Bundan sonra çıkarım olan herkes suç ortağım.. 😎
Not : Bahar olmayı bırakıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Eyşo neden Eyşo neden yaptın bunu ömere. Ömer iyi çocuktu ama fena bir kusuru vardı. Lap diye düşer mi insan yahu
Bazen hayat seni öyle zorlar ki yeğenim, yolun başında kimdin; unutursun
Beni öldürdüler dayı
Ölüm gibidir sadakat. Bir kere çizgiyi geçtin mi, geri dönüş yoktur yeğen
İstiyorum dayı intikam istiyorum
En iyi soygunlar girerken değil çıkarken bozulur yeğen. Haydutlar öyle iyi planlar ki girmeyi nasıl çıkacaklarını unuturlar. Çıkacaksan hemen çıkacaksın yeğen yoksa çekerler yoksa seni içeri...
Sigara içip geliyim dayı
ezel kral bir dizidir ama sen olayı çok yanlış anlamışsın. eyşan olmayın diye çekilmiş dizi neredeyse :D sen diyorsunki eyşan olcam :D
Bazen öyle acır ki için değiştin sanırsın şimdi dersin. Şimdi her şeyi yapabilirim yeğeeen
Sakin ol sampiyon. Sonuca odaklan kimse istedigini alamiyor isin sonunda intikam kimseye mutluluk getirmiyor. Yillar oldu ben izleyeli ama ezelin cikarilacak dersleri hala ayni. Stratejileri al kullan ama sonucta gelecek yikimida hesaba kat
(: haklısın
Ben onu 1 kere o beni 1yıl skti
Bu sona nasıl geldim diye soruyorsan kendine sorduğun ilk soruyu hatırlayacaksın!
Bunun olucağını biliyordummu?
İnsan bir gün gırtlaklayacağı tavuğu sevmeye kalkarsa, aç kalır!
Benim olayimla bu nun alakası yokki
iyide ömerin suçu neydi. ömer olmayı bıraktım.
Ömer çok iyiydi..
iyiydi ama öldü. şimdi ezel var kardeş.
Dön bak arkana yeğen Gitmez dediğin kaç kişi şimdi yanında.
Bazen yaşamak için öldürmek zorundasın. Bazen yaşamak için içindeki sevgi seni öldürmeden sen onu öldürmek zorundasın
Mesele ölmek değil dost bildiğin en güvendiğin adamın eliyle ölmekmiş mesele
senle bizim aramızdaki fark kardeş, sen öldürmeyi öğretirsin, ben ölmeyi. öldürmek için gelen, öldürmeden dönebilir
sakın tek bir kelime daha edeyim deme Sakın tek bir yalan daha söyleme! Niye biliyor musun? Çünkü İnanırım
Kadere inanan insan tesadüfe inanmaz. Tesadüfe inanan adamsa kaderini kendi elinde tutamaz...
O senin düşmanın değil Ali kardeş o senin avın. Ben senin düşmanın değilim Ali kardeş, ben senin sahibinim
Ömer Uçar/ Ezel BayraktarRamiz Karaeski... Ahh özledim Ezeli bee ☺️
Sakin ol yiğen
Bak kardeş sana bir hikaye anlatayım.. güvercin gerdanlığı nedir bilir misin?
Bilirim kardeş ya sen benim hikayemi? İşte yiğen herkesin bilmediği bir şey var...
Bu sona nasıl geldim diye soruyorsan kendine sorduğun ilk soruyu hatırlayacaksın!
Mesele şu kardeş ben sana soru sormadım ama sen kardeş cevap verdin.
Eyşanlar ölmez, şekil değiştirir.
Bazen öyle acır ki için değiştin sanırsın şimdi dersin. Şimdi her şeyi yapabilirim.
En sevdiğim sahnelerinden birisi bu;
Aradığın şeyi okuyarak bulamazsın. Sende eksik olan şeyi gözlerinle tamamlayamazsın. Aradığın şeyi dünyada arayacaksın. Aradığın şeyi yüreğinle bulacaksın. Dünyadaki tüm kitaplar, tüm hesaplar, akıl oyunları, sayfalarca laflar sevginin yerini tutmaz. Okuyarak öğreneceksin ama severek anlayacaksın..
https://www.youtube.com/watch?v=xMrclsJT6rc
Çok sevdiğim bir bölüm
Izlemedım kanks kuru kalabalık yapmaya geldım
İzledim ama son bölümde eyşanı affettim