Sevgili KS Kullanıcıları! 2010'da yayına Kanal D'de giren ve 3 yıl süren, sevilen dizi Öyle Bir Geçer Zaman Ki'yi izlediniz mi veya güzel mi? Bu aralar Kanal D'de yayınlanıyor ben ordan izliyorum. Gayet güzel bir dizi.
'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisini beğeniyor musunuz?
Ramazandan önce teve2 de vermeye başladılar o zaman bir başladıysak izlemeye en başından bırakamadık. Şu an 88. Bölümdeyim internetten açıp izliyoruz bağımlılık yaptı valla. Gerçekten çok güzel dizi ama ilk bölümlerdeki şevkim kalmadı bu ara sıkıldım biraz olaylar çok boyut değiştirdi çünkü.
Üçüncü sezona geçtiysen sıkmış olabilir. İlk iki sezon mükemmeldi, her şey. Oyunculuk, konusu, Ali Kaptan, Cemile. Gayet güzeldi ama üçüncü sezon yaşlandırdılar ve sapıttılar biraz konudan sanırım. Ama 3 senelik bir dizi için 120 bölüm izlemeye değer.
Spolier vermeyim şimdi heyecanı kaçmasın. Her türlü şu an ki dizilerle arasında büyük kalite farkı var. Senaryo, oyuncular, dizinin castı hepsi yerli yerinde. Çok ağlattı beni bu dizi 80 inci bölümden sonrası hep hüzün. Sonuna kadar izleyeceğim. Şimdi de aynı kalitede diziler yapılabilseydi keşke.
Evet çok severdim, ali kaptanın oyunculuğu hani öyle bir oynadılar ki artık gerçekte nefret ettim, cemile öyle güzel ağlıyordu ki gerçekten ağladım. Mete çok güzel sinirleniyordu bende sinirlendim. Necati çok güzel rol yapıyordu, güldürüyordu genellikle. Ya bir Kurtlar Vadisi iki bu hayatımda görüp görebileceğim en iyi türk dizilerinden birisiydi.
Dönemin politik olayları mı saçma? Aydın karakterinin vurulması mı saçma? Aydın karakterinin gerçek ismi Ayhan Hınçal'dır.26 Haziran 1979 günü babasıyla iskambil oynarken şakağından vurulmuştur. Henüz 16 yaşındaydı.
Asla dizi izlemem. Fakat izledim.1967-1980 ve günümüzü kapsayan senaryoya sahip olması hoşuma gidiyor.Özellikle 1970'li ve 80'li yılların çalkantılı siyasi döneminin en iyi işlendiği dizidir. O dönemlerin aile, toplum, sınıf yapısını gerçekçi bir şekilde ortaya koymuş olan yapıt. Zaten gerçek bir hikayedir.
Evet en sevdiğim dizidir. Gerek oyunculuklar olsun gerek hikaye olsun herşey çok iyi. Dizinin günümüzde geçmemesi ve o sahteliği taşımaması da çok hoş. İnsanı yer yer ağlatan yer yer güldüren muhteşem bir dizi. Hiç unutmadığım çocukluk dizimdir.
Bilemezsin 😂 cidden bu aralar izleyecek dizi yok adam akıllı o yüzden baştan sona izliyorum çok akıcı, şimdi ortalık yemek programlarından yarışma programlarından moda bilmem nesinden geçilmiyor, hazır bulmuşken bileyim bari 😂😂
Tamam konseyime alacağım ama polattan bir geçemiyorum ki adam aldı babasının tahtını. Çok sinir oldum, mezarımada gelmiyor oynuyor mezarımla bir bacımın anamın yanındayım bir kayınpederin ben bile şaşırdım artık. Mezarımda ters döndürdüler beni