Dizi yorumlar mıydın😄?

Su siralar evde dizi izliyorum ama izlediklerimi biriyleriyle yorumlamayi cok seviyorum😄 simdi ben bazilarini yorumliyim izleyenler cikar mi acabaaa kdhfkdjdkss
1. Narcos
Dizi yorumlar mıydın😄?
Kesinlikle muhteşemdi severek izledim ayrıca Pedro Pascal'a AŞIK OLDUM. Dizi 3 sezondan oluşuyor ve spoiler vermemek için bir şey demiyorum şimdi kdjdkd Pablo Escobar'ın hayatından esinlenilmiştir.
2. You
Dizi yorumlar mıydın😄?
Şu anda 2. Sezonun başındayım ama izler miyim bilmiyorum. Çok sıkılınca izliyorum bazen sarıyor bazen sarmıyor çünkü yavaş geliyor. Yeni diziye kafa yormak istemediğim zamanlar izliyorum diyebilirim. Zaten instagramda spoilerini görmeden gezmek çok zor😂

3. Elité
Dizi yorumlar mıydın😄?
Kesinlikle bayılarak izledim zengin lise dizisi diyelim şimdilik. 4. Sezonu çıkacakmış ama kadronun yarısı olmadan tutacak mı bakalım? Erkekleri yakışıklı kızları da güzel zaten ama burdan Ester'e aşık oldum ben erkeklere değil jdjdkdkdkd

4. Control Z
Dizi yorumlar mıydın😄?
Şu anda 1 sezon ama devamı olacakmış. bu da lise dizisi Elite in hemen üstüne izlerseniz sıkabilir. Hack olayları falan var. Ama sarıyor çok çabuk bitiyor. Ayrıca başroldeki kız da Billie Ayliş'e çok benziyo jcjdkdkdk

İzlemeyenler vardır diye çok bir şey demedim ama izleyenlerle hemen yoruma hazırım kfjdkdjd
Şimdilik bu kadar güzel olursa devamı da gelir kfjdkdkdkdk😄😄😄
Dizi yorumlar mıydın😄?