Su siralar evde dizi izliyorum ama izlediklerimi biriyleriyle yorumlamayi cok seviyorum😄 simdi ben bazilarini yorumliyim izleyenler cikar mi acabaaa kdhfkdjdkss 1. NarcosKesinlikle muhteşemdi severek izledim ayrıca Pedro Pascal'a AŞIK OLDUM. Dizi 3 sezondan oluşuyor ve spoiler vermemek için bir şey demiyorum şimdi kdjdkd Pablo Escobar'ın hayatından esinlenilmiştir. 2. YouŞu anda 2. Sezonun başındayım ama izler miyim bilmiyorum. Çok sıkılınca izliyorum bazen sarıyor bazen sarmıyor çünkü yavaş geliyor. Yeni diziye kafa yormak istemediğim zamanlar izliyorum diyebilirim. Zaten instagramda spoilerini görmeden gezmek çok zor😂
3. ElitéKesinlikle bayılarak izledim zengin lise dizisi diyelim şimdilik. 4. Sezonu çıkacakmış ama kadronun yarısı olmadan tutacak mı bakalım? Erkekleri yakışıklı kızları da güzel zaten ama burdan Ester'e aşık oldum ben erkeklere değil jdjdkdkdkd
4. Control ZŞu anda 1 sezon ama devamı olacakmış. bu da lise dizisi Elite in hemen üstüne izlerseniz sıkabilir. Hack olayları falan var. Ama sarıyor çok çabuk bitiyor. Ayrıca başroldeki kız da Billie Ayliş'e çok benziyo jcjdkdkdk
İzlemeyenler vardır diye çok bir şey demedim ama izleyenlerle hemen yoruma hazırım kfjdkdjd Şimdilik bu kadar güzel olursa devamı da gelir kfjdkdkdkdk😄😄😄
Öncelikle çok güzel bir paylaşım olmuş, bence hazırlamayı düşünmelisin bununla alakalı Soruna gelecek olursak narcos çok hoş geliyor lakin o kadar büyük bir sükse yaptı ve beklentiyi yükseltti ki daha iyisi olabilirdi dedirtiyor.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yaa bilmiyorum ben cok severek izledim ama 3. Sezonu katmıyorum. 3un ilk bolumunu izledikten sonra izlemedim baska bir dizi gibi geldi cunku... ama ilk 2ye bayildim
Narcos'u izledim güzeldi beğendimde fakat You'nun sadece 1. Sezonunu beğendim 2. Sezon sırf para kazanmak amaçlı geldi yerinde bitirselerdi 1. sezonun sonuda gayet iyidi Elite'nin 1. sezonu cok zorlama geldi ama 2. sezondan sonra toparlandı tabii 4. sezona herek var mıydı orası meçhul Ömar karakteri kadar da itici bir karakter yoktu onun dışında minal el hammani ve miguel barnerdeau arasında ki ilişki çok iyi Conteol Z senaryo iyi ama görüntü yönetmeni ve sahneleri pek beğenmedim
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yaaa evet çoğuna katiliyorum kdjdjdksks control zde oyle bir sey hissetmedim ama sadece bir kovalama sahnesi uzun ve gereksiz muzikli gibiydi. Dizi onerin var mi pekiiii
IMDb :9.5 Zengin koca avcısı şopar pembenin kızını küpek ferhata vermemesi üzerine , beteralinin üç kağıtlarının da olduğu , bol bol karakol sahnesini içinde barındıran her bölümün finalinde roman dansı olan mükemmel ötesi dizidir. Muharrem favori karakterim.