Peki siz bu filmi nasıl buldunuz?

Gercekten dehset iyi bir film hem izlemek istiyosun hem izlemek istemiyosun yani bnde oyle bir iz birakti konusu baya iyi ilgi cekici ama kanli sahne cok fazla 🙈 onun disinda her dakikasi guzel ve surukleyici ben birkac gun etkisinde kalmistim😄 Mel Gibson'un filmlerini cok begeniyolar digerlerini de izlicem😄
Zaten oskar odulu almis bir film diye biliyorum 😄
Flmdeki kara ayinler gerçektende yaşanmış şeylerdir. Eski mezoamerika halklarının aynen bu şekilde insanları kurban ettiklerini ve sebebinin azalan yağış ve ekinler olduğunu biliyordum. Film bunu çok iyi yansıttı.
Mel Gibsona gelince, gerçekten dünyanın en iyi filnlerine imza atmış bir insan İSkoçyalı filminden tutalım Cesur yürek ve Vatansevere dek.
Bende biliyordum da sebebini bilmiyodum 🤔Ama gercekten filmin icinde gibiydim bende cok etkilendim duygudan duyguya girdim fakat herkesin midesi kaldirmayacak turden. Şu dikene zehir bulama tuzaginda hayretler icinde kalmistim😄 Cok da mesaj barindiriyo anne cocuklarini sonuna kadar koruyup kolluyor bir annenin ne kosulda ne kadar fedakar olabildigini de vurguluyo, baba sirf ailesini hamile esini dusunerek saatlerce kosuyor turlu badireler atlatiyor o kostu ben yoruldum diyebilirim😄 guzeldi cidden🤗
Aslında sebebinde başka teoriler de var. Astroloji ve matematikle de alakalı.
Dikene zehir bulama yöntemi Aborjinlerde de yaygındı. Aslında çok eski bir metod.
Bence Diriliş filmi bu yapıttan ilham almış adamın mücadelesinden şaşmaması filme güzellik kattı.
Evet doğru, başka bilgiler de var, Portekizli gemicilerin sahnesi, sömürgelerin başladığı zamanları gösteriyor. Buna benzer filmler daha fazla oluşturulmalı.
Dirilisi de biliyorum gercekten olaganustu nefes almadan izlemistim muthis bir mucadele :) evet o yontemi daha sonra bir belgeselde de gormustum cok eskiden varmis. Gemicilerin sahnesini hatirlamiyorum izleyeli oldu baya ama emin oldugum sey filmin cok guzel oldugu. Cok bilgilisin masallah senin gibi insanlar cogalsin umarim
Leonardo sonunda hakettiği oskarı dirilişle aldı. Bence diğer filmleri de müthişti Kanlı Elmas ve İnception gibi.
Karınca dikişler de eski bir adet:)
Estağfurullah, aslında bu bildiklerimiz, koca bilgi okyanusunda sadece bir damla. Güzel düşüncen için yine de teşekkür ederim. Ayrıca sende de böyle birşey var, izlediğin filmlerin konularına göz attığımda keşfedici bir yönün beliriyor. Çünkü herkes klasik şeyler izliyor, bahsettiklerinse anlamlı:) bende sana nazıren aynısını umuyorum, eksik olma:)
Diger bahsettigin filmleri izlemedim ama kisa surede izlicem film zevkimiz uyusuyor gibi 😄 Eveet o karincayla dikis atma teknigi de ultra iyi karincalara daha da saygi duydum 😄 Aslinda bildiginin okyanusta bir damla oldugunun farkinda olmak da bilgili oldugun anlamina geliyor 😄 Ben tesekkur ederim:) guzel soru icin de ayrica🤗
Fantastik kurgulardan daha çok hoşlanıyorum. Örneğin, Stephen King yapıtı olan Yeşil Yol, izlediğine eminim, kastettiğime en iyi örneklerden biri olarak belirttim.
Elbette izlemek istersen onları çok keyif alırsın, hatta daha da güzel bulduklarım var, eğer istersen sana önerebilirim. Ben de kuşku duymuyorum ve önerilere açığım.
Farkeden ve farkedilen arasında pek fark yoktur:) bilgi konusunda Sokrates'in söylediği gerçek herşeyi net açıklar: "Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir".
Soru , paylaştığın zamandan daha değerli değil:) bu yüzden ben de teşekkür etmek istiyorum
Emin olmakla haklisin😄 evet onu da izledim ve bence ayirt edilmeksizin her insanin izlemesi gereken bir film. Evet en begendiklerini onerirsen guzel olur cunku guzel izlemek icin oturdugumda film bulucam diye bir saatim gidiyor ben jungle, everest, gri kurt guzeldi ama sonu boyle bitmemeliydi 😄 Ozgurluk yolu, Yeni hayat, 127 saat biraz duragan ama baya guzel ve ilk izlemeni tavsiye ettigim the platform 😄 toplumsal esitsizligi, sinifsal ayrimi, bunlarin nedenini o kadar guzel vurguluyo ki onda da cok mesaj var kesin sende bunlari izlemişsindir ama😄Birde The Green Inferno aşiri rahatsiz edici sahneler oldu bende bu da guzel ama Bir grup genc savunduklarikabilenin ucak kazasi gecirip yanlarina dusuyolar kimisi ucaktan duserken oluyor kimisi ise uuu cok kotu seyler yasiyolar😄 izlemelisin basimi donduren bir filmdi bu da
Ayrica biraz balik hafizaliyimdir ama zihnimde yer edinen filmler bunlar😄. Çol cicegi var buyuk bir vahseti konu aliyor ve bu filmden sonra cok sey degismis buyuk ses getirmis bir film beni ne kadar etkiledigini anlatamam bunlarin haricinde konusu farkli olarak pk. guzel gokteki yildizlar iyi :) simdilik aklima gelenler bunlar Cogunu izlemissindir ama sen😄
O zaman sana ilk önereceğim film macera türü olsun. Farkettim ki içerisinde doğal yaşam olan ve belli bir macera içeren filmleri seviyorsun ve ben de onun aynı zamanda toplumsal bir konu içereni önereceğim:)
"Kırılma Noktası" bu ilk filmim olsun. Ikinci sırada sana çok güzel bir film önereceğim. Konusu gizem.
Ben de en başta önerdiğin The Platform'u izleyeceğim. Ya da eğer yer değiştirmek istersen Gökteki Yıldızları izleyeceğim. Diğer saydıklarından izlemediklerim baya var:) Aslında çok fazla kanlı görselleri olan slasher tarzı filmleri pek beğenmem. Korku türlerinde daha çok paranormal konular ve Polisiye içerenler hoşuma gidiyor. Bunun sebebi tiksinti falan değil hani pek çok filmde kalite kadavradan ibaret gösteriliyor. Oysa konusu daha çok mantığa dayanan korku filmler güzel.
Bu filmleri listeliyeyim:)
Hayır pek azını izledim saydıklarından:) Pk. Filmini biliyorum evet o da çok anlamlıydı batıl toplumların ne kadar kolay kandırıldıklarını da güzel gösterdi.
Eger sende istersen hem bilgi alışverişinde bulunmak ve hem film tavsiye etmek adına seni eklemek isterim
Evet guzel olur birseyler katariz birbirimize 🤗 yok ilk The platformu oneriyorum israrla, sonra çöl çiçegi olabilir :) 😄 O dediğimde evet kanli sahneler var ama bazi yerlerine bakmamistim genel olarak guzel aksiyonlu degisik :) apokalipto kadar diyemem ama onu da merakla izlemistim
Onerilerini not aliyorum bende izlicem inşallah :)
Peki o zaman The Platformu izleyeceğim mümkün olursa bu gece.
Peki o zaman seni ekliyorum:)
Izledikten sonra dusuncelerini bekliyorum 🤗🤗
Kuşkusuz mutlaka iletirim:)
Cevap
5Cevap
5 kere izlemişimdir. Mel gibsonun birçok filmi çok iyi.
Kesinlikle öyle, Vatansever ve Cesur yürek...
Henüz nasip olmadı. Ama adını çok duydum. Mutlaka izleyeceğim
bir baş yapıt
Güzeldi
Berbat
Ergen
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar