Hayatınız boyunca birçok film izlemişsinizdir. Peki, aradığınızı ya da aradığınızdan da iyisini bulabildiniz mi yoksa sizi bu denli tatmin eden bir filmle henüz tanışmadınız mı?

Hayatınız boyunca birçok film izlemişsinizdir. Peki, aradığınızı ya da aradığınızdan da iyisini bulabildiniz mi yoksa sizi bu denli tatmin eden bir filmle henüz tanışmadınız mı?

Bulamadım maalesef.. psikolojik gerilim filmi arıyorum korku temalı. ama gizem çözmeli olacak. yani izlerken bizde acaba ne olacak diye tahmin edeceğiz ve sonu belirsiz olacak ama bulamadım böyle film
Matrix simülasyon fikriyle, shutter island pilot twisti ile, interstellar uzay temasıyla, triangle döngüleriyle, the others gizemiyle beni yakalamayı başardı. Daha birçok film sayabilirim böyle. Hep parça parça. Tam anlamıyla her şeyi bir arada veren bir film bulamadım.
🩷
Tam olarak aradığım filmi bulamadım çünkü hayal gücümü ve ruhumu direkt yansıtan bişi arıyorum. Ama çok benzerlerini buldum. Mesela Fantastik Canavarlar, Gotham, Locke & Key gibi film ve diziler
Thank ⁁ou
Ricalar..
Cevap
6Cevap
2 gündür yeniden film izlemeye başladım ama güzel filmler bulamadığım için hep eski bildiğim filmleri tekrar izlemek zorunda kalıyorum :///
Evet bulabildim hem de defalarca kez ama keyifli bir seyir zevki almak için bir filmde çok film izlemek gerekiyor.
Bazen denk geliyor güzel filmler bazende pişman oluyorum
Çok güzel filmler keşfediyorum. İzleyip de pişman olduğum çok az film vardır.
Koç carter diye bir film izledim yakın zamanda. Çok etkilenmiştim. Tavsiye ederim.
Spor dalında bir filmmiş. Türünü pek sevmem ama bakarım yine de nasıl bir film olduğuna.
Gerçek hayat hikayesinden alıntı bir film. bende spor tarzı filmleri sevmem ama bu film beni çok etkilemişti.
Dram da vardı filmin içinde peki?
Var mı*
Dram konusunda çok sıkmıyor.
İzlerim o zaman. Teşekkür ederim 😊
Rica ederim.
Keyif aldığım birçok film izledim. Şu sıralar canım izlemek istemiyor. Öneri isteyen bana yazabilir.
Evet buldum tabi 😂
Beğendiğim çok film oldu tabi.
bulamadım kendim çekiyorum
Hiç karşılaşmadım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?