Diziler & Filmler Bu aktör karizma değilde ne? ByWood Takip Et Master Yaş: 49 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor The Wikings' te Ragnar Lodbrok karakterındeki Travis Fimmel Bu aktör karizma değilde ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kartal10l Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 461 cevap paylaştı. Bende baya severim çok da iyi oyuncuwarcraft da da oynadı 1 0 Yorumla
armstor Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Zaten bu adam gittikten sonra Vikings çöküşe geçti. 1 0 Yorumla
ilyess Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Ragnar aşkım. Seni sokan o her yılanın soyu kurusun 🥺Vikingsdeki hali daha efsane 1 0 Yorumla
Malamadre8 Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Dizide çok güzel rol sergilemişti seviyoruz seni ragnar lodbrok 1 0 Yorumla
iamavukat Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Ah Ragnar öldüğü sahnede nasıl ağlamıştım aklıma geldi. Ne kadar üzülsem de Floki reis kadar sevemem :// 2 1 Yorumla armstor +1 yıl Floki iki yüzlünün tekiydi hep o yüzden hiç sevemedim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bende baya severim çok da iyi oyuncu
warcraft da da oynadı
Zaten bu adam gittikten sonra Vikings çöküşe geçti.
Ragnar aşkım. Seni sokan o her yılanın soyu kurusun 🥺
Vikingsdeki hali daha efsane
Dizide çok güzel rol sergilemişti seviyoruz seni ragnar lodbrok
Ah Ragnar öldüğü sahnede nasıl ağlamıştım aklıma geldi. Ne kadar üzülsem de Floki reis kadar sevemem ://
Floki iki yüzlünün tekiydi hep o yüzden hiç sevemedim
Çok karizmatik be bywood
Harbi karizma adam