netflix de izlediğim cinayet filmlerinde veya belgesellerinden çok etkilenmeye başladım bir kedi katili var adı Luka magnotta çok garip diyeceksiniz ama bu adam her an bir yerden çıkıp gelecekmiş gibi hissediyorum belgeseldeki bu olay gerçekte olmuş bilmiyorum çok farklı farklı şeylerden ürperme ye başladım ama izlemeden de yapamıyorum.
Netflix'te cinayet belgesllerine çok fena taktım kafayı ! Luka Magnotta Fotoğraftaki'1 deli 1 buz kıracağı' Yardım Ne Yapmalıyım?
gerçekten en etkilendiğim mini dizi olmuştu adam tutuklu bu arada da üzerinde çok araştırdım 2012 yılındaki kaynaklara vs bakmıştım elimde polis imzalı tutuklanma raporu vs var baya deli gibi saatlerce aramıştım videoları da buldum ama henüz izlemedim biri hariç psikolojimin bozulmasına izin vermem ben neredeyse tüm böyle dizileri netflix te bitirdim emin ol eni iyisi bu
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bendede 3 bölüm hiç bitmesin ve yakalanmasın istedim , hayran kaldım bu adama desem biraz absürt olur ama o belgeseldeki herkes hayran kaldı arayanlar bile 😳 Waow dedim yani baya iyi saklanıyor.
Bu gibi şeylerle insanları sapkın tecavüzcü paranoyak şiddete meyilli , aşırı ürkek yapıyorlar
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bro bu adamı izledim adam çok kibar konsuor demezsin katil felan adam videoya çekiyor 30 yerinden buz kıracağı ile deliyor, polisler inanamıyor bende inanmadım
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Netflix'te cinayet belgesllerine çok fena taktım kafayı ! Luka Magnotta Fotoğraftaki'1 deli 1 buz kıracağı' Yardım Ne Yapmalıyım?