Ben sevgilimle Ayla'yı izlemek isterdim. O filmde Süleyman Asteğmen'in sonlara doğru evlendiği kadının ona Ayla'yı bulmakta yardım etmeye çalışması çok hoşuma gidiyor. Öyle biriyle sevgili olmak ve evlenmek isterdim.
Ben romantik filmleri çok severim ve bir sürü de önerebilirim ama üşendim yazmaya ve sevgili ile korku-gerilim izlemeyi de seviyorum korktuğun anda gelip sarılması öpmesi sımsıkı filmi izlemek hoş önerilerim: hush, nefesini tut, good night mom, the witch bir de tam korku sayılmaz ama Emma olduğu için de bayılıyorum bu filme Zombiland
Eternal Sunshine of the Spotless Mind Before Sunrise/Sunset/Midnight A Short Film About serisi Call Me By Your Name My Own Private Idaho Gone with the Wind Krzystof Kieslowski'nin bütün filmleri ve Hayao Miyazaki'nin bütün animasyonları
scarface bir avuç dolar bir kaç dolar için iyi kötü çikin sonsuz ölüm 3 10 yuma treni carlitonun yolu av partisi kasabadaki yabancı affedilmeyen namludaki adalet kanunsuz josey wales
Sevgiliyle izlenecek film diye ayrı bir kategori mi varya vallahi biz herşeyi izliyoruz aksiyon komedi bilim kurgu animasyon. Aç imdb den bak güzel bir tane seçin izleyin dkdm
@TheCeketli bilim kurgu pek sevmem de. Ölumcul labirent, kaçış odasi kurguya yakin, sessiz tepe , sessiz bir yer 1,2, fractured bu da guzel Aslinda bir tom var da izlemissinizdir buyuk ihtimal
bizim için şampiyon, bir aşk iki hayat,7. koğuştaki mucize, kelebeğin rüyası, yabancı film olarakta; umut ışığım, the notebook, gün doğmadan önce ve olmazsa olmazlardan VİZONTELE ve VİZONTELE TUBA :)
Sana üç film türünü söylüyorum; Dram, korku , komedi. Eğer ilişkinin başlarındaysan kesinlikle komedi. İlişkiniz yeniyse de mutlaka dram. İlişkiniz ileri seviyedeyse korku filmi izleyebilirsiniz.