Güzel romantik komedi filmleri olabilir. Sevgiliyle beraber izlenecek romantik komedi tarzında beğendiğiniz filmler neler? Benim sevdiklerim Four Weddings and a Funeral, About a Boy, Notting Hill..Teşekkürler şimdiden.
Cevabın nedir?
herkes romantik anlar geçirme düşüncesiyle romantik film ister ya da sevgiliyle beraber gülmek için komedi filmi. bence yanlış asıl korku filmi ya da gerilim filmi izlenmeli böylece kız yanındaki erkeği daha cesur daha güçlü ve daha çekici görür söyleyeyim :)) ben hissettiklerimi söylüyorum arkadaşım eğer film alacaksan böyle birşey al derim :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
just heaven süper bir film;)
00 Yorumla
bana söz ver,izlemediysen aşk tutulması yerli güzel film sil baştan romantik ama komedi bir yanı fazla yok ama gerçekten duygusal bir film
00 Yorumla
The notebook degisilmezlerden, biliyorsundur. My Sassy Girl de cok güzel film, önerebilirim...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
1Cevap
Fredyy Kruger filmi al.Elm sokağı kabusu serilerinden birini.Eminim sen içinden gülerken o korkuyla senin kucağına tüneyecektir:))
00 Yorumla- +1 yıl
he is just not that in to you (erkekler ne söyler kadınlar ne anlar)
iyi izlemeler.00 Yorumla Bence korku Filmi al.. korktukça sana sarılır :)
01 Yorumlamy sassy girl -kore versiyonu-
00 Yorumlamiki mause sevgiliyle süper izlenir...
00 Yorumla- +1 yıl
Dear John, Aşkın 500 günü vs..
02 Yorumla- +1 yıl
Aşkın 500 Günü dediğin "500 days of Summer" ise eğer dikkat etmek lazım, ters tepebilir :)
- +1 yıl
seni yiyeceem ben bigün
Lotr,Braveheart,Lake House...
10 YorumlaKültür & Sanat konusunda 326 cevap paylaştı. Star Wars (tüm seri)
00 Yorumla- +1 yıl
tmpy8dtxt
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar