Bence abartı gösteriş başka hiçbir şey değil evimde netfilix var hergün bir dizi bir filim storylerde hikayelere falanda filanda ona buna hava atmak için kişilerin kullandığı bir uygulama ortam platform ne derseniz adına artık
Tabiki öyle , Hemen bu platfortmlar ortadan kaldırılmalı , Ülkenin kendi sektoru olmalı çin gibi modern kultur ınsa edip Ona göre paltform oluştuurp dizi kurmalı , hemde eşcinsellik gini ahlaksz şeyleride görmez. bir milleti ancak kültürle vurabilirsin . Türkiyenin kültürü mahalesef En buyuk darbesini Moda saçmalıgı ile aldı , batıcı bazı insanlar moda adına gençlere batının aptalca kültürünü tüketim kültürünü aşıladı İnsanlarda ahlaksız olup çıktı. Biraz baskı şarttır
Tabiki öyle hemen alt yorumlara bak :D adamların zoruna nasıl gitti :D adamlar batının g0tunu yalamayı seviyor :D bizde çinde Rusyada şirkette teknoloji üretek :D bunlarda ürün tüketiyor. D
Yorumların çoğu tüketici istekli yani firmaya saygım sonsuz elbette ama bu ülkede beinsport d smart vs vs olan bir çok ödemeli olan kanallar malesef her daim cazip gelmiştir bizlere o yüzden eşşek eşşek olduğu sürece semer vuran çok olur
Aynen kardeşim birazda milletin suçu. Millet tüketim kültürü alışmış Kardeşim bizim milletin en kötü yanı , Özenti hakim. Hepsi batıya özeniyorlar Sıyırmışlar yani. Ama bilim yapcaklarına kültürlerini modernleştirceklerine. Kapitalist abd kültürünü aşılıyor bizim eşeklere :D farkında değiller. Öyüzden halk iyicene bilinçlenmeli Kitap okumalı .
kesinlikle abartılıyor, hele lgbt derneklerine yaranmak ve ödenek için her diziye illahaki bir eşcinsel vs koymaları gına getirdi artık tamam yemin ederiz toplumca normal karşılıyoruz şovu kesin bir ya diyesim geliyor
Neftlix çok güzel bir platform aslında, ama cinsellik üzerine kurulmuş bir çok dizi var. Dizinin %99.9' ü cinsellik, millet gelmiş 'Çok iyi dizi, çok iyi'. Dizi izlediğini zanneden tayfa bu da🤦♀️
Netflix çokmu iyi :D siz iyicene batıcı olup çıkmışsınız. Adam gibi 1 tane dizisi yoktur Netlfix in :D.. Batının ürünlerini kullana kullana sıyırmışsınız. Netflix dediğin gibi cinselliğe özendirir Öyüzden saçmadır.
Ulaşamadığımız kaliteli dizilere ulaşma imkanı sunuyor. Çok kullanan biri olduğumu da ifade etmedim zaten. Ama bulamadığım veya Yabancı dilim olmadığından dolayı izleyemediğim dizi ve filmlere anında ulaşabiliyorum.
Kendin üret ozaman en azından daha iyi ulaşabılırsın :D hemde ne anlıyorsun o dizilerden :D batının aptalca kültürünü görüyorsun tüketim kültüründen ibaret :d öyüzden saçmadır kardeşim. Hemde adam gibi 1 dizi bile yok . Hepsi saçma sapan zaten çoguda ahlaksızca diziler biran önce Netflix yasaklanmalı Hbo adı verilen saçmalıkta kaldırlmalı. D zaten hbo ondan da saçma :D adam gibi 1 tek dizi yok :D adamlar 3 4 element uyduruyor sizde adamlara para kazandırıyorsunuz :D
hepsi ameriganın oyunları kardeşim. d o akıl mantık beklemediğin amerika olasaydı elindeki telefonu bile kullanamazdın sen üretmek varken ota b*ka laf atın anca. Sizde güzel bir şey yapın size destek verelim
@sinemshiii Lan mal herif :D sosyalistlerde ürün yapıyor çinde ürünm yapıyor :D çin ateist komunist ülke hatta çin dünyaya teknoloji üretiyor bende çinde üretim yapan biriym :D burada boş knouşma. O Huaweı dediğin telefonu çin üretiyor bizde onun yazılımını geliştiriyoruz ya maymunu seni :d HEM Biz komunistlerin teknolojisini kullan hemde lF ET :d Hemde amerıkanın oyun demedin :D merak etme en iyi kuklaları sizsiniz zaten :D
@sinemshiii İster inan ister inanma :D çokta umrumda değil zaten :D.. Çin Gibi Komunist Ateist ülkeler nasıl mükemmel dimi :D kudurun kudurun :D çin Süper güç olucak , Dünyada en iyi teknoloji en çok bilimsel makale üreten Çin bizim gibi Komunist Ülkeler ;) öyüzden aman sen sakın Komunist ürünleri tüketme :D batının GPS ini kullan afferim sana :D
@sinemshiii Bak kardeşim ister inan ister inanma. çin teknoloji devi , İnternetten bak araştır. Huawei gibi teknolojilerde hatta 5G de dev olucaklar anladınmı kardeşim. Sende Üret kardeşim. Merak etme Amerıkaya biz oyun oynarız ;)
Abartılmadan ziyade. Millete kötü örnek oluyor. Hırsızlıgı özendiriyor hemde kahramanlık taslıyormuş gibi Öyüzden la casa de papel aşırı saçma . netflix ondanda saçma Hollywood hepsinin babası o hepsinden saçma , Hemde sürekli her dizilerinde Ahlaksızlıgı özendiriyorlar. Öyüzden Amerıka yapımı ürünlere bakmayın bence
Aklı olan akıllı adam dizi izlemez üretir ;) Batının mallarını kullanmaz üretir. Kendi sektörünü oluştuur. Amerıkancı seni :d hemen nasıl zoruna gitti ama :D kusura bakma amerıka babana laf atmadım. Sadece yerli üret dedim. Ama ahlaksızlıgı seviyorsan bakabilirsin. Seni Ensteın seni :D film dizi izleyip çıkarım yaparak atom parçalayacak :D bak çine nasıl kendi Netflix gibi endustrısını kurdu ama :D
@Николай yav sen dizi izlemiyon da neyi üretiyon acaba... batinin dizi filmlerini izlemeyelim ahlaksiz bizim dizi sektorunde en cok izlenen dizilerde millet birbirine kayiyor😂sacma sapan ask dizileri... neyin edebiyatini yapiyorsun
Kardeşim ben zaten komunist adamım. Bizde üretiyoruz çin de üretiyor dizi film , hatta the wanderıng eartıh izle. Hatta benim teknoloji şirketim var üretim yapıyorum sen merak etme , Öyüzden Batının kültürünü kullanma kardeşim. Ürünlerini kullanma üret. Evet türkiyenin dizi sektoru zaten kötü. Dizi izleme o zaman kitap oku
Hbo dahil Batının Amerikanın kurdugu bütün Platformlar saçmadır Hemde ahlaksızlıga özendirir milleti . Tüketim Kültürüne alıştırır . Hemde arada sırada izlencek tek dizileri bilim kurgudur , Tabi oda ayrı bir mantık hatasıyla doludur. Ama siz seversiniz Amerıkayı dimi.