bunların tümü paralı.. aradığım her içeriğe internetten ücretsiz olarak ulaşabiliyorum.. beş kuruş para ödemem bu yüzden.. içeriğin kesitlerine ulaşırım youtubedan öncelikle.. şöyle bir bakarım.. hoşuma gittiyse , ismini cismini öğrenirim.. ve internette bir şekilde ulaşırım ve izlerim... anlık ulaşamadığım olduysa da nadiren de olsa.. kısa süre içinde yayınlanır ve edinirim ve yine izlerim.. acelem yok.. :) ama bu şıklardan hiç birine beş kuruş ödemem...
Alt yapı anlamın da bunlar harici daha kaliteli bir yer yok. Ücretli ve ücretsiz bazıları hem 2 tanesi Türk domain'li free to. Başka platformlar'da var fakat Türkiye'ye yasak ip block'lu; iyi ki varsın devleet fatherrr:D
Netflix izleyici için gayet kolaylık sağlayan, özgür ve arayüzü gelişmiş bir platform. Ayrıca içerik seviyesi tatmin edici derecede. Tercihim netflixten yana.
Var Canlı Film Dizi Pro indirebilirsiniz hem arkadaş bul hem sohbet her imkan var güncellenen yeni Diziler TV dizilerinden canlı kanallara hepsi bir adreste Google Play'de Canlı Film Dizi Pro yazanı indirin Geliştiricisi MOBVO SOFTWARE Bizim geliştirdiğimiz uygulama denemenizi öneriyoruz beğeneceğinize eminiz Teşekkürler play. google. com/.../details
Ahaha ben puhu tv sanıyordum adını blu olduğunu burda öğrendim 😂 Dizi izlemiyorum çünkü kitap okuyorum onun yerine. Şu an bir şiir kitabı okuyorum bir de Çizgili Pijamalı Çocuk. Bin diziye bedel bence.
Var Canlı Film Dizi Pro indirebilirsiniz hem arkadaş bul hem sohbet her imkan var güncellenen yeni Diziler TV dizilerinden canlı kanallara hepsi bir adreste Google Play'de Canlı Film Dizi Pro yazanı indirin Geliştiricisi MOBVO SOFTWARE Bizim geliştirdiğimiz uygulama denemenizi öneriyoruz beğeneceğinize eminiz Teşekkürler
Var Canlı Film Dizi Pro indirebilirsiniz hem arkadaş bul hem sohbet her imkan var güncellenen yeni Diziler TV dizilerinden canlı kanallara hepsi bir adreste Google Play'de Canlı Film Dizi Pro yazanı indirin Geliştiricisi MOBVO SOFTWARE Bizim geliştirdiğimiz uygulama denemenizi öneriyoruz beğeneceğinize eminiz Teşekkürler