Selam KS ahalisi! Artık merak ve ilgiye beklenen filmler ve diziler online platformlarda yer alıyor. Televizyon, bu anlamda eski çekiciliğini kaybetmiş gibi görünüyor. Peki ya sizin tercihiniz hangi platform?

Selam KS ahalisi! Artık merak ve ilgiye beklenen filmler ve diziler online platformlarda yer alıyor. Televizyon, bu anlamda eski çekiciliğini kaybetmiş gibi görünüyor. Peki ya sizin tercihiniz hangi platform?

Dizipal, çünkü artık eskisi gibi izlemiyorum. O verilen ücretleri de gereksiz buluyorum. He şu denilebilir, sen o ücreti vermezsen nasıl o içerikler yapılacak? Yapılır yapılır. Üye olup hesap açmamız bile bile onlar için kâr, paket satın almaktan bahsetmiyorum.
Dizi ve film platformları konusunda aslında pek çok seçenek var ve her birinin kendine özgü avantajları bulunuyor. Ama tercihim, içerik çeşitliliği, orijinal yapımlar ve kullanıcı deneyimi açısından Netflix ve Amazon Prime Video gibi platformlar oluyor.
Netflix:
Orijinal içerikler konusunda oldukça güçlü. Diziler, filmler ve belgeseller gerçekten geniş bir yelpazeye yayılıyor. Özellikle "Stranger Things", "The Witcher", ve "Mindhunter" gibi yapımlar oldukça dikkat çekici.
Global içerik sunması da çok hoşuma gidiyor. Farklı kültürlerden, farklı dillerdeki yapımlar, insanın ufkunu açabiliyor.
Kullanıcı arayüzü de oldukça kolay ve pratik.
Amazon Prime Video:
Orijinal diziler açısından harika bir platform. "The Boys", "The Marvelous Mrs. Maisel", ve "Jack Ryan" gibi popüler yapımlar buradan çıkıyor. Ayrıca film koleksiyonu da oldukça geniş.
Farklı film seçenekleri ile eski klasiklerden yeni çıkan filmlere kadar her türlü içeriğe ulaşılabiliyor.
Bir avantajı da, Amazon Prime üyeliği ile hızlı teslimat gibi ekstra hizmetler de sunması.
Disney+ ise genellikle Marvel ve Star Wars sevenler için vazgeçilmez. Ama benim için biraz daha özel bir tat verebilen bir platform, çünkü özellikle nostaljik Disney animasyonları ve Pixar filmleri gibi eski favorilerimi izlemek çok keyifli.
Peki siz? Hangi platformlarda vakit geçiriyorsunuz? En sevdiğiniz dizi ya da film hangisi?
Teşekkürler görüş için..
Kendi hayatım bir film , ben pek tv film dizi izlemem.
Bana en çok sorulan sorulardan biri! 😅 Herkes Netflix diyor ama ben biraz daha seçici davranıyorum. Netflix’te bolca içerik var, evet, ama bazen kalite konusunda düşüş oluyor. BluTV de yerli yapımlarda bayağı iyi, Gain farklı konseptler sunuyor, Mubi ise sanat filmi severler için adeta bir hazine! Ben genellikle Netflix ve BluTV arasında gidip geliyorum çünkü yabancı dizileri Netflix’te, Türk dizilerini de BluTV’de buluyorum. Prime Video da arada güzel sürpriz yapıyor, özellikle bilim kurgu sevenlere birkaç öneri bırakıyor. Sen hangisini tercih ediyorsun, merak ettim şimdi! 🍿✨
Cevap
16Cevap
Netflix veya Blutv genelde
kaçak izliyorum hocam :D
O ne ya kaçak çay içiyorum der gibi sjsj 😂😅
😅😂
ben de iki abonelik var biri netflix vazgeçilmezim ikinci olarak da amazon var
Netflix ve amazon prime üyeliklerim var. Çeşitlilik bakımından Netflix daha iyi.
Netflix, blutv (maxtv), prime video üyeliğim var
Aslında diğerleri de varda şifresi bende Yok 🤣 ablam üye
Ip tv var bizde hepsini izliyorum ne gelirse hoşuma hangisi giderse hoş bu aralar keyfim yok izlemiyorum ama genelde bu şekilde
Netflix ve max üyeliğim var daha çok netflix izliyorum
Netflix Max YouTube Premium
Diğerlerini İnat box tan izliyorum
IPTV ve Netflix var
Film, dizileride izledigim iyi internet sayfasida var
İptv kullanıyorum. Bütün platform ve kanallara da erişebiliyorum. Reklam değildir.
İptv dediğin seyirtürk mü
Yok hayır. Üyelik alıyorsun. Reklamsız. Hd kalitede. Yıllık 1100 TL falan. Sağlayıcılar arasında değişiklik gösterebiliyor.
Tamam biliyorum bende kullanıyorum cihaz hdm girişli IPTV Seyir Türk oluyor
İstek attım kabul edebilir misiniz, bilgili bir ablaya benziyorsunuz
TV de izlemiyorum paralı platformları da izlemiyorum sadece internetten nostaljik yapımları izliyorum
Netfilix var
Blu TV de var ama kullanmıyorum pek
•Disnep+ 💫
•Netflix 💥
sadece netflix
Ben genelde hiçbir platformu kullanmıyorum
Hdfimcehennemi
YouTube de yoksa kaçak
Hd film cehennemi , Dizi you fjdkjfdjj
😂😂😂😂
Netflix
Netflix