Diziler & Filmler La casa de papel Marsilya karakteri sizce de havalı değil mi? Luucie Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor bu adama dizide daha çok yer verilmeli göz önünde bulundurulmalı. sağlam karakter evet sağlam karakter hayır gereksiz bir karakter bence çok yakışıklı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç La casa de papel Marsilya karakteri sizce de havalı değil mi? Cevapla Dizi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sevdim ben bu adamı 1 1 Yorumla s Taciiiii +1 yıl Teşekkürlerr Yorumla
Kimimkiibenn Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 64% +1 yıl 4. sezonun başına bir türlü oturamadım malesef :/ 1 0 Yorumla
Psişik_Kedicik2834 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 71% +1 yıl Polis mi? Jşhlgkş hayır hiç izlemedim de :D bence cidden otoriter ve sağlam biri :) ayrıca önceki soruna baksan mı diyom... en açıklayıcı sanırım ben oldum o soruda (yaş konusu) 0 0 Yorumla