Diziye dün denk geldim ve mesleğimden dolayı kendine çekti beni. Yapımcı şirketinde kaliteli olması beklentimi yükseltmedi değil.Sizce bu dizinin ömrü ne olur? Diziyi izlediysen nasıl buldun?
Fox Tv ekranlarında yeni bir dizi “Baraj”. Peki bu diziyi hiç izledin mi?
Ya normalde dizi izlemiyorum sadece Yasak elma ve Zalim İstanbul un bir kaç fragmanina bakmisimdir ama bütün olaya vakifimdir basit çünkü ama her ne olduysa o kadar çok dikkatimi çekti ki dizi iki adamda birbirinden iyi hangisini tutsam bilemedim her türlü falso çıkabilir ama büyük ihtimal baş karakter Tarık olucak oyuncuları yazdığında Nazım 3 te çünkü şu an bilmemek merak uyandırıyor çözülecek bir çok şey var
İzledim. İzledikce sinir oluyorum Arif e yani nazima abi bir insan nasıl kızı çocuğun eline verir ya. Şapşal ya Bir de bu dizi kaç bölüm gidicekler ki keşke film olsaydı efsane heyecanlı olurdu ama dizi olunca ne kadar sürecek ki diyorsun
Tipe tapsa niye hiç görmediği adamla 4 ay görüşmeden yazışsın Adamın suçu başka erkeğin fotosunu atıyor Yoksa o kızın o fizikle İstanbul'da koluna takamayacağı erkek mi var 4 ay konuşupu sadık kaldığımı adamın iş yerine baraj a gidiyor Kör müsün Sen sana değer verilse görmeyeceksin kıymetini bilmeyeceksin demek
Ne alakası var tipe bakmak falan? @SHINeex dediğin gibi tipe baksa 4 ay konuşmaz aşık olmaz ayrıca kalkıp kimse gitmez demekki bir şey hissetti kız hatta dolandırıcılık yapmaktan bile vazgeçti hayatını riske atmaya rağmen hemde
Kız itici evet kırgın çiçeklerde bir iki kere görmüştüm ah ne güzel kız demiştim ilerleyen zamanlarda gördükçe oyunculukta yapmacikligi tek ağlamayı güzel yapıyor banada itici geldi hep mağdur ve bir kaç ünlünün karışımı gibi ama yinede piyasadaki bir çok oyuncuya göre iyi