AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Edhodan sonra beklenti yüksek fiyasko olursa kadroya yazık olur
İlk bölüm fiyaskoydu bence umarım toparlar sonra. Ama toparlaması için sağlam bir senarist lazım bence
Evet Türkiye'de deli yürek ardından kurtlar vadisi ile bir hava yakalandı ama bu dönem devir eşkıya ile bitti gibi bakalım bu dizi nasıl olacak
Edho çok iyiydi keşke harcamasalardı.
Yapımcı şirket ve ATV arasındaki sürtüşme kurbanı oldu
Yazık ettiler
Orası öyle geçmiş olsun yapılacak bir şey yok herkes başka filmde artik
Öyle 🥺
Kurtlar vadisi de bitmişti ama son 10 yıl içinde en çok kurtlar vadisi sonra milat sonra reaksiyon dizileri vardı onlara üzülmüştüm
Kurtlar vadisi pusuyu izliyordum ben Memati ölünce bırakmıştım 😁
Sona doğru konular da bitmişti zaten
İzledim ve yeniden izliyorum. Bence çok güzel olmuş
Edho'dan sonra fiyasko gibi geldi bana 😁
Daha dur ik bölümü bu
Çok boş muhabbet vardı. Suya yosunlu demesi falan kanser sebebi resmen. 😁 Kurban baba dediklerinin intihar etmeye kalkması falan filan. Çok saçma şeyler vardı. Belki düzelir umuduyla izlerim birkaç bölüm ama böyle giderse bırakırım ben.😁
Karar senin 😊
pek beğendiğim söylenemez İstanbul benim diyo ama o esinti sağlanamamış gibi. birde oyuncu kadrosu iyi değil edho daki oyuncu kadrosu çok daha iyidi en azından ilyası ve alparslanı getirsinler
Kesinlikle İlyas ile Alpaslan'ı benimde gözüm aradı. Harcadılar güzelim diziyi. Kadrosu çok iyiydi, çok güzel diziydi. Bu dizi tam bir fiyasko. Çok fazla boş muhabbet var. Senaristi sıkıntılı.
acayip boş muhabbetler var hemde. edho bitti kanalla anlaşamadık dediler aynı kanalda dizi yaptılar ya yönetmen bile aynı onur tan
Suya yosunlu demesi falan sinir bozucuydu. Bende onu anlamıyorum gerçekten. Bir final bile yapmadılar Edho'ya. Madem anlaşabiliyorlardı Edho için anlaşsalardı ya. 🥺
aynen öyle edho çok başkaydı. suya yosunlu diyen adam edohda da vardı :) .
Zafer'i Edho'da da sevmezdim burada da sevmedim😂
aynen yaa vdsvkvds. ama gör bak edoh karakterleri gelir buraya. ilyas alparslan hurşit bide boran gelsin yeter
İlyas Kasaba Doktoru'nda 🥺 Behzat Kimsesiz Yaşar Fahri Baba falan da gelsin. 😁
kasaba doktoru yakında biter senaryo zayıf. sende baya biliyorsun haa edhoyu :)
Ne yalan söyleyeyim Kasaba Doktorunu hiç izlemedim. İlyas'ı bir doktor olarak izlemeye dayanamam 😂 Edho'nun bütün bölümlerini izledim. Sevdiğim sahneleri kaçar defa izledim bilmiyorum. 😂
ben kasaba doktorunu arada izliyorum. edhoyu tam bitirmedim senin gibi maşallaha sana valla 😂 . ama edhoda beni en etkileyen sahne zeynonun vurulma sahnesi ve vehbinin vurulma sahnesidir
Ben mizah ve aksiyon yönünü daha çok seviyordum Edho'nun. En sevdiğim sahneleri Behzat ve İlyas sahneleri. Ömür ve İlyas'ta çok iyi başlangıç yaptı ama sonradan Ömür 'ün karakterini bozdular. Ama Suzi ve İlyas sahneleri de favorim. Suzi tam bombaydı keşke çıkmasaydı diziden. Ve tabi favori sahnelerimden biri de Ünal Kaplan ve Alpaslan'ın Özlem'in katilini kaplana yedirmesiydi. Çok sahnesi güzeldi zaten dizinin. Ama en kötüsü Boran'ın ölümüydü bence. 🥺
evet komedi sahneleride baya iyidi. kaplan sahneside baya iyidi iyi oldu. boranın ölümündeki o türkü çok iyidi ahmet aslandan. bide alparslanın bi sahnesi var dayınız şehit oldu diyo hızır reis alparslan ağlıyodu oyunculuğu baya iyi alpaslanın
Ahmet Aslan'ı da seviyorum ben onu da dinliyorum arada 😂 Aynen tam o rolün adamıymış Alpaslan, soğukkanlı. 😁 Meryem yurt dışından gelecek diye sevinçle beklerken tabutunun gelmesine ne diyorsun? Yıkıldığım andı 🥺 ki Ceylan ve Meryem sahnelerini de çok izlemişimdir ben. Çok seviyordum Ceylanın Maviş demesini. Hızır'dan bahsediyormuş gibi yapıp sonra Hızır Ali diye düzeltmesi falan😂
ahmet aslan bağımlılık yaptı bende. evet yaa merymein sahnesi çok kötüydü çok. ceylan sahnelerine daha gelmedim valla
Çok seviyorum Ahmet Aslan'ın sesini. 😇 Ceylan ve Meryem videolarını izle internetten çok iyiler 😂
İzlemedim sığmazam ne ya
Bana da garip geliyor ama ne yapalım tek mafya dizisi bu başka yok😁
bir kismina baktim cok sacmaydi ergen isi gibi
Katılıyorum çok saçma sahneleri ve diyalogları vardı. Tam hayal kırıklığı oldu. Düzelir belki umuduyla birkaç bölüm daha izleyeceğim sanırım😁
Çok amatörce
Ve edho nun aynısı olcak
Edho gibi olsa keşke seve seve izlerim. Ama tam bir fiyasko olmuş bu dizi bence.
Ya zaten birkaç bölüm sonra edho oyuncağı gelir buraya
baslangic icin iyiydi alismak gerek
Cezayir ismi olmadı ama ıyi gene
Tek sorun isim mi 😁
Yakışmamış hızır abime 😅😅😅
Hızır'da Hızır gibi değil zaten. Hızır reis adamın gözünün içine bakar anlardı ne mal olduğunu. 😂
Oooo sıkı takipciyiz 😅😅
Edho'nun en sıkı takipçilerinden biriyimdir. Hala eski videolarını izlerim. Daha geçen gün İlyas ile Behzat'ın videolarını izledim 😁
Kimse ile olmaz senle her şey olur 😅🖤
Biton mermi sıkıyorlar ölen yokk kfkflflf
Sorma ya😂 aksiyonda pek yoktu zaten. Suna'yı bir kaçırdılar. Kulaktan kulağa gibi bütün oyunculara tek tek haber gitti nerdeyse. Hele o adamın intihar etmeye kalkması falan çok saçmaydı.
Bize bunları izlettiren hayat kimini uzaya isteyeni istediği yere koyuyor oyuzden illegal
Kötü
İzledim güzel bir giriş oldu beğendim
Harika bir filmdi yaa
Izlefim iyi buldum
Edho'dan sonra fiyaskoydu sanki 😁
İlk bölüm bence ondan bi iki bölüm sonra guzel olur
İnşallah tek temennim bu😁
Bir dizi işte