AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
117Cevap
Oğlum cahil misiniz ahahah:) canlarım bu adam derin adam. Senin bildiğin ünlülerden degil^^
Ahır olarak bahsettiği yer kendi stüdyosu :)) ve bu adam sırf egolu demesinler, ünlü olunca değişti demesinler diye kanal d'nin teklifini red etmiş bir adam.. Beyazıt öztürk'ün veliahtı resmen😍
Medya medyan medya diyorum severek izliyor takip ediyorum kendisini dokunduğu yerler gerçekten güzel bence bir defa bile izlemeden yorum yapanlar biraz yanlış düşünceliler
3-5 ergen ooo oğuzhan abi sen şöylesin böylesin diye diye adamı çok yücelttiler. Oda her konu hakkında uzman olmaya başladı. Her konuda konuşuyor maşallah. Biraz havasının inmesi güzel olur.
bir kere olsun izlemediğim bir insandı iyi ki de izlememişim bişey kaybetmedim sonuçta
Karakter satın alabilir mi acaba?
Ünlü olmak ağır eleştirileri de kaldırabilmek demektir.
“Cevabı yapıştırdım” da acele etmiş. Biraz düşünseymiş keşke ☺️. Yakında efsane cevaplar gelir 😁
havalanmış ne kadar sinirlenirse sinirlensin gidipte öyle yazamaz eleştiilere küfürlere alışkın olması lazım
ego deği. açık sözlülük. ve ya bu perdenin arkasında güzel olmayan bir görüntü olabilir. bilemezsin.
Kim bu? İlk defa görüp/ duyuyorum. Yeni türkücülerden mi?
cem yılmazın tahtına o ordayken oturacak kişi
Haaa sorun yok o zaman. Malzeme ona ait kendisi düşünsün ;)
Saçma insanları bilgilendiren birisinin böyle bişeyi gündeme gelmesi için yaptığını anlayamayacak kadar kör müsünüz gündemden düşmek istemiyor sadece
Bu geniş alınlı herifin neresi ünlü? Siyasi görüşünü bile korkusundan değiştirerek yalakalık yapan birisi bu.
Buldum seni
@Yumpi Kimsiniz ki 😂
Haha hayranın private gel
geniş alınlı ne alaka bee
Çizgisini bozduğunu düşünüyorum eski Oğuzhan ı istiyorum
tipe bak aamk
Hayırdır?
Şu tipini s*ktiğimi mi izliyosun. Çöp nerde. Kusacam
Izlemeyi uzun süre önce bıraktım zaten
@Marcco beni güldürdün
Adamın görüşleri tamamen bana uyuyo ama bu lafı olmadı
türk insanı böyledir söylediği sözden önce tipine bakar :)
Aklını alırız ayık olsun. 😒 kutsal bilgi kaynağı olan ekşi sözlüğe saygılı olacak.
Binali'nin onu çalıştırdığı ahırdan bahsediyor galiba. Herkesi kendisi gibi sanmasın.
Ya bence o adam egolu değil komiklik yaptığını sanmış
O da bozdu kendini çok sever ve ilgi ile takip ederdim ama yok ya bu da değişti
Agafags oğuzhan uğur nasıl bir ünlüydü zaten şu çocuktan ne buldunuzda bu kadar ünlü yaptınız anlamıyorum
Güzel prim yapmış bakınız nasıl da konuşuluyor 💁♀️
kendini eleştirenlere bir koz daha vermek buna denir işte.
Ne alakası var bişeyi yazmadan önce iyice araştırın ahır diye neden dediğini bir öğrenin ya
Arkadaşım sayesinde izledim her seferinde kafamı çok ağrıtıyor
Eleştiri dediğin cümlelerin çoğu küfürlü.
Bence az bile söylemiş 😀
bence gereksiz bir insanın ego savaşıdır bu. zaten iyi dinleyince bu herifin kadınları küçük düşürücü tavırlarını rahatlıkla görebilirsiniz.
Hayır o kadar çok kıskanıldı bu adam sustu sustu bir laf söyleyince egolu mu oldu.
Diyorum ya bu insanlara bu tarz konusma hakkını takip edenler veriyor
Ün kazanan her insan bu aptal hareketi sergiliyor günümüzde ne yazık ki çok az mütevazi "ün" lü görebilirsiniz.
Bildigin adami gömmek icin sorulmus soru nerede ne sekilde soruldu ve ne sekilde cevap verildigini gostermemissiniz bile saka yaparak bu cumleyi kurmustu adam
Bu adam her zaman ünlüydü gençler saçma sapan yorumlar yapmayin
adama istedikleri gibi laf soksunlar... adam cevap verince ego olsun... zihniyet bu olmamali...
normal insanlar ağir küfür eder.. bazilari yinede kibarca yerin dibine sokabiliyor...
G*tunu kaldırdılar bir kere. O ağırı bir tarafına sokarlar.
Zaten ilk günden dik kafalı ve egolu
Sonradan görme değil , yaşam tarzı bence.
Oguzhan uguru satin almak daha kolay. Paraci herif onu satin alir ahirda calistiririm😂
Babaladaki mevzulardan dolayı seviyodum sonra dötü kalktı kendini bişey sanmaya başladı daha izlemem
Gelip beni satın almayı denesin padişahın sol daşşağı beyefendi 😂
Ilk zamanlar seviyordum simdi hic sevmem. Pohpohlaniyor
Bu adam cok sikici ve suratsiz degilmi ya niye bunu izliyonuz izleyenler
Aynen oyle
Kimki bu tanımıyorum ahırda çalışmış olmalı zamanın da
Kanalını takip ettiğim nadir insanlardır. Severek de izlerim lakin bu söylemi ağır olmuş..
Bu kişi ve konu hakkında bilgim yok yorum yapamiyacam
Adam yüzde yüz haklı. Başka ne demesini bekliyordunuz? Ne güzel sokmuş lafı. Helal olsun.
Değeri 3 kuruş etmeyecek adamlar, klavye ardına geçip 5 kuruşluk değer görünce kaçınılmaz sonuç da bu oluyor
Ego kasacak bir adam değil. Hak edene elbette verecek cevabını, ee bir zahmet herkes konuşacağı yeride bilsin yahu.
Gereksiz fazla ünlendi muhtemelen kendisinin de beklemediği kadar ve böyle egoist davranışlar normal ve sanırım daha cok artmaya devam eder
Ben bu adamı tanımıom kim bu? Nası bir ülke burası hergün biri paşalığını ilan eder oldu
Güzel eleştirel konuşmaları var YouTube da , fikir edinmek için izleyebilirsin.
İyi para verirse olabilir
Ama onda o kadar para yok 😎
güzel bir çizgide ilerliyodu ama son zamanlarda biraz dışına çıkıyo kabul etmek lazım
Gereksiz bir tip benim için başından beri böyleydi şümdi olan birley değil..
Lakin, bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye. Demesi gerekirdi.
Bu nedir ya aşağılamış resmen herkesi eleştirilmesi çok normal
Bunun arka tarafı çok kalkmış, oturtmasını da bilin.
Eksileyenlerin de tüm sülalesine hürmetlerimle... 👊
Bunu demesinde başka birşey anlatmak istemiş. Muratabigf insta story de paylaşmıştı isteyen bakabilir
iyi demıs bazıları abartıyor elestırı ayrı hasetlık ayrıdır önce onu ayırmak lazım
Kim bu lavuk ben onu satin alirim sikerler adami adin oguzhan mi neyse
En azından işimizi doğru yapmış oluruz bana kalırsa.
Ahırda bunun gibi eleştirilmeyi kabul edemeyen sığırlar varsa ben gönüllü çalışırım sorun değil
Tanımıyorum bu kişiyi ama ahırda çalışan insanlarda var onları aşağılamak hoş değil
Iyi adamdır milliyetçidir ne söylediyse alt yapısı vardır seviyoruz
Ben bu adamı sevmiyorum o kadar da komik değil
Egolu ünlü yoktur. Olayları çarpıtan medya vardır.