Erol Taş
Meşhur gülüşüyle oynayışıyla daima ufaklıkken korktuğumuz ilk karakterdir kendisi. Allah rahmet eylesin her filmini severek izlediğim oyuncunun en çok kötü ve dünyanın en kaliteli kötü kahkahasını duymuşumdur. Erol Taş'ın en güzel en bariz yeteneği ise yumuşak kalpli olduğu halde kötü karakterine bürünebilmesi ve eksiksiz yapabilmesiydi.

Bilal İnci
Genelde rolleri daima kötü karakter olan Bilal İnci ilklerde iyi gibi gözükse de ya dostlarını arkadan bıçaklayan ya da kalleşçe vuran bir karakterdir... Aklımda kalan en güzel filmleri Cüneyt Arkın'la Battal Gazi serilerinde kötü karakteriyle ün yapması ve meşhur kötü adam kahkahası atmasıdır... Her yiğidin harcı değildir.

Tecavüzcü Coşkun
Sırf tipi müsait olduğu için tecavüz veya taciz rolleri verilmiş abimize. Normalde çok yumuşak huylu iyi kalp olan coşkun abimiz rolüne fazlasıyla hakim olmuş. En sevdiğim sahnesi Ferdi Tayfur ile oynadığı filmde kızma şekli idi. Adam kızarken bile tacize yakın kızıyordu.

Nuri Alço
Gazoz İsteyen var mı? Gazoz denilince ilk akla gelen şahsiyettir o. Emrah'ın annesine veya genç kızlarına partideki kadınların gazozlarına çaktırmadan ilaç katıp işi götüren ve de yumuşakça halleden en karizmatik kötü abimizdir. Her kızın sevgilisi evine çağırdığında Nuri abi sayesinde acaba gazozuma ilaç katar mı diye düşündüğü aşikardır.

Bir Başka Bence'mde Görüşmek Üzere Hoşça kalın.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence o zamanın en kötüsü şimdinin en iyisine bedeldir
Kesinliklen
şimdiki insanların yanında bunlar melek be rolde olsa şimdikiler şeytanın süt kardeşi gerçek hayatta üstelik
haklısın :D
Hayatta olanlara sağlık dilerim gidenlere rahmet dilerim iyi ki vardılar
aminnn
Gaddar kerim rolündeki abi en kötüsü bence yeşilçam 'da
kişiden kişiye değişir tabiki :)
Çocukluğumuz bunlarla geçti gitti
coskun abım bewnım be en sevdıgımm