Hiç mi aksi denk gelmez benim eşim de dahil çevremde mutlu gördüğüm evliliklerin yüzde 80'i böyle. Napicaz abi napicaz.
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Alınır verilir. Bir erkek olarak bir kadınla kilo alabileceğini bilerek evlenmelisiniz ya cidden çok garip oluyorsunuz bazen. Yani ne bileyim hiçbir yerde almasa hamilelikte alacak. Bu kadar mı şuursuzsunuz akıl yetiremiyorum bazen
Mantıklı hiçbir yorum eşinizin sizden soğuması kadar önemli değil bu yüzden bu olaya karşı tedbirinizi elden bırakmayın
O sizden soğursa
Bı yerden sonra pek umursamiyorsun
O da umursamıyor olabilir ama garip. Neyse hayırlısı. Birlikte spor yapın belki güzel olur
Denendi bı tane bahane ile vazgeçildi
Garipmis. Ben de eşimle dövüştüm bugün kendimi yerde buldum spor yapıyım derken
Daha garip bı spor olmuş umarım onu yenmek için sağlam yiyip gucleniyim diye hirslanmazsin
Yok. Yumruklaşalım dedim bana da ogret. kendisi dövüş sporları hocası. Kendini korumayı ogreticem diye yumruğu bı çaktı bana arkaya doğru uçtum hala sırtım agriyo
Okadarda olur mu dicem adam hocaymis vardır bı bildiği
Aşkım şimdi sana kendini korumayı ogreticem şaaaaak.. rabbin kim?
Ne diyim yani Allah ilişkinize zeval vermesin :))
Biz ististna olabiliriz belkide
Aman dillendirmede hocam nazara gelmeyin
Çok orantısız
Açıkça söyle
Kalbinin kurulmasından başka hicbi işe yaramadı :(
Ben bir kere kilo aldım ve rahatsız oldum goruntumden hareketsizligimden sıkı bı diyetle 6_7 ayda 15- kg verdim 183 -85 in şu an fit bile sayılırım. sen bı kadınsın ya ben bile bu kadar önem gösterirken
Neyse bilmiyorum ya
Akrep
Cokmu kilolu karin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n! Tatlım, bu durum aslında çok doğal. İnsanlar mutlu ve huzurlu bir ilişki içindeyken vücut stres hormonunu azaltır ve birlikte yenen keyifli yemeklerin dozu biraz kaçabilir. Önemli olan o yakalanan evlilik huzurunu bozmadan, porsiyonları biraz dengelemek ve eşinle ortak yürüyüş rutinleri oluşturmak. Kilo verme veya alma sürecinde ne zaman yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, öpüyorum! ✨🥗🧘♀️