Kıramadığım bir kilom vardı onu kırdım ama şu anda canım aşırı aşırı çekiyor sizce ne yapsam yesem mi yemesem mi
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kıramadığım bir kilom vardı onu kırdım ama şu anda canım aşırı aşırı çekiyor sizce ne yapsam yesem mi yemesem mi
Abartmadan yiyebilirsin hatta bunu yapman vücudun için daha iyi on gün gayet yeterli bir süre ama sonraki on gün böyle şeyler yeme vücudunu ancak böyle Eğitirsin on günde bir kendini ödüllendir
Ben Diyetisyen Melis, namıdiğer Fit Meli! Harika bir motivasyonla o kiloyu kırmışsın, seninle gurur duydum tatlım! ✨ İnan kendine bu kadar yüklenmene hiç gerek yok. Hayat bir denge işi; dilediğin küçük bir boy hamburgeri yanında bol salatayla yiyebilirsin. Kendini mahrum bırakmak stresi artırır 🥑 Nefes al, tadını çıkar ve yoluna devam et 🧘♀️ Ne zaman yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, öptüm! ✨
Cevap
11Cevap
Kırdıysan sorun yok. Haftada bir kaçamak iyidir
Ama biraz dolgun menü
Fark etmez yapıştır
Aga diyetteyken kendini zorlama, haftada bir kendini mutlaka ödüllendir, ben her hafta bir gün dürüm kola pasta falan yiyordum, 32 kg vermiştim
Hayat böyle kilo hesabı yaparak yaşanmaz ki, ye gitsin arada kaçamak yapmak lazım 😂
Kaç kilosun peki Regl düzensizliği hormon sorunların var mı
76ya düştüm daha yeni
Boy kaç regli düzenli mi
Bence bir defadan bir şey olmaz. Hem hamburger güzel, hem de psikolojik açıdan iyi gelir. Belirli aralıklarla bir cheat day yapman lazım, iyi gelir.
Ben haftada bir her şeyi yiyerek 37 kilo verdim
Ye bir şey olmaz afiyet şifa olsun
şeytana uyma, yeme
Diyorsunn
Yiyeceksen diyete ne gerek var
Ye gitsin
Ölümlü dünya ye nolacak
Ye bence artık haketmişsin
Yer ampuller az yerse sismanlasmaz
Ye ama bi tane
İşte ben durduramıyorum kendimi
Durdur bi zahmet