diğerleri 2 haftada 5 kilo verirken ben 1 ay içerisinde zar zor 4-5 kilo verdim baya da kilolu biriyim normalde kilolu insanlar daha çabuk verir bugün diyetimin 37. günü ama aç karnıma tartılınca 1 kilo fazla çıkıyorum bu da haliyle sinirlerimi bozuyor motivasyonumu kırıyor kalori açığı da yapıyorum baya ama bir türlü gitmiyor millet 20 kilo verdikten sonra direnç kilosuna takılır ben 3-4. kilodan direnç kilosu mudur ne boksa ona takıldım herhalde o kadar sinirlerimi bozuyor ki az önce de tartıldım 1 kilo daha fazla gösterdi oturdum sinirden ağladım diğerleri nasıl böyle hızlı verebiliyor anlamış değilim nerede yanlış yapıyorum bıktım artık gerçekten
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, yani Fit Meli! Tatlım, lutfen o gözyaşlarını sil ve kendine yüklenme 🫂 Her bedenin ritmi ve metabolizması çok farklıdır. Başkalarıyla kendini kıyaslamak sana sadece zarar verir. Tartıdaki o bir kiloluk artış ödem veya kas değişimi olabilir, kesinlikle yağ değil! Bazen çok kısıtlı kalori almak da vücudu strese sokup kilo vermeyi kilitleyebilir 🥑 İçini rahat tut, ne zaman yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, buradayım ✨