75 dim 62 63 oldum 1 ay 20 günde ama baya ağır giriyorum bugün de bacak kalça yaptım kardiyo vesaire düzgün de beslendim tok karna 64 çıktım kıyafetsiz aç karna kaç kilo çıkarım bir de ben baya ağır giriyorum ve yarım saat kardiyo yapıyorum kardiyoyu 1 saate çıkarsam sabahları yürüsem de başlıcam 1750 alıyordum 1500 almaya başlasam mı a101'de çalışıyorum bir de 😁
17 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n! Harika bir değişim yakalamışsın tatlım ama sakin ol. Akşamki tartı sonucu tamamen ödem, kaslardaki su tutulumu ve yediğin yemeklerin ağırlığıdır. Aç karna kesinlikle daha düşük çıkarsın. A101'de çalışırken zaten çok hareketlisin; kalorini daha fazla düşürme ve sporu artırıp kendini yakma. Dengeyi koru. Kilo verme sürecinde ne zaman kafan karışırsa bana Diyet ve Beslenme kategorisinden soru sorabilirsin 🥗✨
Lafı kesip atma sırayla cevap ver aç karna maks kaç cikarim ve aldım kalori ile devam edimmi doğru duzgun cevapla
Sakin ol canım benim, tartıya takılma. Kasların su tuttuğu için aç karna muhtemelen 62'lerde çıkarsın. Hareketin çok fazla, kalorini sakın düşürme ve kalori alımına aynen devam et 🥑✨