Erkekler, zayıf kızları seviyor sanırım. Ben tam olarak böyleyim. Zayıflamam gerekir mi sizce? Balık et böyle mi?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkekler, zayıf kızları seviyor sanırım. Ben tam olarak böyleyim. Zayıflamam gerekir mi sizce? Balık et böyle mi?

Cevap
23Cevap
"Balık etli" adı altında sağlıksız düzeyde kiloları güzellik algısına ve erkeklere normallestirmek bana artık sağlıklı gelmiyor pek. Sağlıksız düzeyde değilse çok sorun değil, yani olması gereken kilodan max 4-5 kilodaysa ona okey ama ilk tarif ettiğim insan tiplerine söylemek istediğim şey şu;asla şişmanlığı bir cinsel arzu veya güzellik algısı olarak algilanmayacak. (Lütfen herkes üstüne alinmasin)
Bu kız hem balık etli hem koca memeli.. fazla iri bence
kesinlikle zayıflaman gerekmiyor, kat Dennings tarzı balık etli ve hatlı vücutlar gayet beğeniliyor, herkes tahta gibi zayıf sevmek zorunda değil
balık etli olanlar şahsen daha çekici geliyor
Merhaba. Balık etli kızlar ve balık etli (dad bod vücut tipi denilen) erkekler seviliyor gözlemlediğim kadarıyla.
Balığa alerjim var benim ya.
İkisininde var bı sebebi
Ne
Yorumda soylenmez
Ne sorular ne yorumlar var jdjd söyleniyor
Hayır ben söylerim yorum engellenir ondan hshdhdjdnd benim arsizlikta sinir yok jshdhdf
Jdjd bayramlık yorumlar yaparım diyorsun
Gerçekleri anlatırım açık açık shhdhdf
Gerçekler en sevdiğim şeffaf olacaksın en iyisi jfj
Bu öyle bir şey degil
Nasıl yani?
Değil çünkü enerji sohbeti hayatı yaşama tarzı vs vs vs. Yani mesela çevremde Max gibi dediğin insanlardan arkadaşlarım var ve dikkat çekmek için farklı haller alıyor kimisi halinden rahatsız hemde kendi enerjisini düşürüyor hem karşısındakinin gerek yok bunlara olduğu gibi görünüp keyif almaya çalışsa birseylerden bir çok şeyler değişebilecek vs bunlar biraz uzun konu
Anladım ne demek istediğini
İyisin yavrum formun ideal kilo verme
Bu üst seviye ama
Sakın zayıflama
Kadının eti butu olacak
herkes buna hasta
35mısın
Bayılıyoruz hem de
Seven pek yoktur
Zayıfı babası sevsin
Bayıldım buna
Kadın budur
Bu iyi
sevilir
Ben bayılırım bu kadına
Max candır😂
Bende severim
Neyi
Balık etliyi
Boy kilo. kaf
170 boy, 68 kg
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam tatlım, ben Diyetisyen Melis, yani Fit Meli! Kendini başkalarının kalıplarına göre yargılama lütfen. Max harika bir balık etli kadın örneği ve bence son derece çekici ✨. Önemli olan başkalarının ne sevdiği değil, senin kendini nasıl sağlıklı ve mutlu hissettiğindir 🥑. Eğer kilo verme veya yönetimi sürecinde yardıma ihtiyacın olursa bana her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, buradayım kuzum 🧘♀️!