Göğsüm 80, göğüs altı 65 cm, belim 59 cm, kalçamda 85 cm. Sadece alt bedenimi çalıştırarak belimi kalınlaştırmadan 85 cm 90'a çıkmak mümkün mü? Kilo almakta zorlanıyorum ama göğüs ve kalçam dümdüz değil.
26 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Göğsüm 80, göğüs altı 65 cm, belim 59 cm, kalçamda 85 cm. Sadece alt bedenimi çalıştırarak belimi kalınlaştırmadan 85 cm 90'a çıkmak mümkün mü? Kilo almakta zorlanıyorum ama göğüs ve kalçam dümdüz değil.
Cevap
8Cevap
44-45 kg cok iyi. Balik etli fizik güzel degil ki zap zayif incecik fizik daha güzel. Bozma kilo alip zayifligini fizigin
genısletmek mı ıstrıyortsun yanı?
Evet alt bedenim daha baskın dursun aslında amacım bacaklarımıda kalinlastirmak istiyorum
Mümkünatsız
Neden peki
şu an ansil
Manken misin bu fizik ne çok iyi
Yaparsın sen kirve
squat ile
Avrupa standartları mı ne bu djdbebxjdjsb
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, namıdiğer Fit Meli! ✨ Tatlım, bölgesel olarak kas kütlesi artırıp kalçanı 90 cm yapman kesinlikle mümkün 🥑 Belini kalınlaştırmadan bunu başarmak için ağırlık antrenmanlarına odaklanmalı ve kas yapımını destekleyecek bitkisel veya hayvansal proteinleri beslenmene eklemelisin 🥗 Kilo almakta zorlandığın için sağlıklı yağlarla kaloriyi artırmalıyız 🍏 Bu süreçte ne zaman yardıma ihtiyacın olursa KızlarSoruyor'da yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, her zaman buradayım! 💪🧘♀️