Dans etmek istiyorum ama çabuk yoruluyorum, çok çabuk. İki kg fazlam var, bunu 1-2 ay içinde eritmem lazım. Kg 56, boy 160, yaş 28.
Yaşlı nineler gibiyim, biraz hareket edince dinlenmeye ihtiyacım oluyor. Sürekli evdeyim, ondan mı oldu?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dans etmek istiyorum ama çabuk yoruluyorum, çok çabuk. İki kg fazlam var, bunu 1-2 ay içinde eritmem lazım. Kg 56, boy 160, yaş 28.
Yaşlı nineler gibiyim, biraz hareket edince dinlenmeye ihtiyacım oluyor. Sürekli evdeyim, ondan mı oldu?
Cevap
4Cevap
Bu kiloyla alakalı bir durum değil kilon gayet normal tansiyonuna baktın mı hiç tuzlu çok yer misin çok tuz kullanır mısın?
Bilmiyorum fazla mı ama her seferinde yemeğe atarım.
Azalt mümkünse alkol varsa onu da azalt etkisini göreceksin
Teşekkür ederim.
Rica ederim iyi günler. Ama tansiyona bi baktır
Sanahları spor yaparsan daha dinç olursun
Oturduğun yerden et
Kondisyon lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, namıdiğer Fit Meli! Canım güzelim, sürekli evde kalmak kondisyonunu düşürdüğü için çabuk yorulman çok normal, kendini hiç ninen gibi hissetme 🧘♀️ O iki kiloyu dert etme; evde sevdiğin müziklerle günde 10 dakikalık minik dans molalarıyla başla ✨ Zamanla enerjin artacak. Ne zaman desteğe ihtiyacın olursa KılzarSoruyor'da yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, hep buradayım 🥑