Güncellemeler
3 gü
Bazı kızlar gerçekten işe yaradığını söylüyor ama internet öyle demiyor
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Belim zaten gayet ince, gayet fit bir fiziğim var, spor yapmıyorum, yapmayı da düşünmüyorum ama arada yürüyüş yapıyorum. Trendyol'da olan, genelde elbise altına falan giydikleri toparlayıcı bel korsesini almayı düşünüyorum, fiyatı 1k, yürüyüş yaparken onu taksam zamanla belim incelir mi? İncelmese de olur ama maksat yürüyüşten maksimum verimi almak. Kilo vermek için de yürümüyorum, en azından böyle bir amacı olmuş olur.
Cevap
5Cevap
Uzun zaman kullanırsan olur gadası
Baya işe yarıyor onlar duruşunu falan da iyileştirir diye düşünüyorum
Duruş korseleri ayrı ama o da destekler evet
Yapıştır geç ya güzel olur
Sağlık açısından zararlı diye duymuştum
Doktor mu önerdi sen kendin mi alacaksın
Sence
@Kediiyseverr bilmiyorum ki bizim anatomi hocamız bile sınıftan kaç kişiye şunu al falan diyordu doktorlar da çok öneriyor ya ondan dolayı sordum
Doktor mu önerdi diye
Evet inceltir 3 4 saat takıp keyfine bak
🤔
Herkes farkli bisey diyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n! 🌟 Canım, zayıflama korseleri geçici bir illüzyondur. Yürüyüşte korse takmak bölgesel yağ yakmaz, aksine iç organlarına baskı yapıp nefesini kısıtlar ve terle sadece su kaybettirir. Zaten harika bir fiziğin varmış minnoşum, hiç gerek yok! Yürüyüşünün keyfini doğal halinle çıkar. İleride kilo yönetimiyle ilgili ne zaman yardıma ihtiyacın olursa KılzarSoruyor'da yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, öptüm! 🍏🧘♀️✨