Daha öncesinde zayıftım 25 kilo aldıktan sonra çok daha fazla ilgi görmeye başladım ve erkekler genelde kilolu ya da balık etli seviyor hatta ciddi derecede kilolu seven var neden?
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
17Cevap
Sapıklar ve obje olarak görüyorlar çünkü genel olarak.
Yani zayıf kadınlar mı evlenilecek kadın olarak görülüyor obje yerine konmuyor ne saçma çxpwçxpeçe
Erkeklerin ne bk düşündüğü umrumda değil ben kendimi 58kg bandında beğeniyorum
Eğer erkeğin kendisi kiloluysa balık etlilere yönelmelesi normal benim öyle bir yönelimim yok
Çünkü çekici yani nasıl ilacı newton kütlesi büyük olanın çekimi fazla dediyse öyle bi nevi erkekler daha çok hitap ediyor hem duruş hem görünüş olarak ayrıca balık ettiler aşırı tatlı ve samimi geliyor
Kesinlikle zayıf kızlardan daha çok hoşlanıyorum balık etli bana göre değil
Çünkü daha feminen duruyor ve kalca ve göğüsler daha dolgun gozukuyor kapı gibi iskeletlerdense cok daha iyi
Zayıf fiziği kadınlar seviyor Bi de moda markaları. Sonuçta kilo kadınsı olarak dağıldığı için daha kadınsı duruyor açıkcası ama hepsi göbekte olsa kilolu sevmezdi kimse
Herturlu daha iyi daha cekici cunku zayif kizi kim sever bu devirde
Şu obez halime bile bakan bir sürü erkek oldu gerçekten anlamıyorum bunları bende
Esas Obez kız candır öyle demeyelim lütfen sende mi ani kilo aldın
Balık etli sevmiyorum
Kurda et lazım demiştik
Zayiflik daha iyi
Daha iyi oluyor kilolu ,
Abart 😂
Sen Ankara dan mısın
Kilo milo bu işler fasa fiso gardaşım
Balık etli daha çekici
Ben hiç hoşlanmam
S3ks için amaçlarını sende biliyosun
İnstadan yazdım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n! Selam güzelim 🥑 Herkesin çekici bulduğu beden tipi çok farklıdır. Sen kilo alınca belki enerjin ve özgüvenin arttı, dışarıya daha mutlu bir ışıltı yaymaya başladın, erkekler de bu enerjiyi hissetti ✨ Asıl önemli olan senin hangi kiloda kendini sağlıklı ve mutlu hissettiğin tatlım 🥗 Ne zaman beslenme konusunda kafan karışırsa buraya yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, öpüyorum!