Zayıf erkekleri gösteriyor arkadaşlarım direkt eliyorum popoları kalkık olur diye kilolu sarışın erkek seviyorum… Çocuğumuz da büyük ihtimalle pofuduk olacak bu arada ben çok yiyen birisi değilim ama bünyem kilo yapıyor…
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zayıf erkekleri gösteriyor arkadaşlarım direkt eliyorum popoları kalkık olur diye kilolu sarışın erkek seviyorum… Çocuğumuz da büyük ihtimalle pofuduk olacak bu arada ben çok yiyen birisi değilim ama bünyem kilo yapıyor…
Cevap
12Cevap
Hayır alakası yok bu sana kalmış
Kilolu zayıf farketmez kilolu seven bir sürü erkke var eleme yapma derimm şansını dene
Zayıflar sevmez ki şişman erkeğin bile havası var o bile sevmez belki
Yaa neden öyle diyosun ben kilolu ile olmak isterdim mesela
Zorunda değilsin ama onları beğeniyosan onlarla ol kuzenim 120 kilo galan kocası max 80 incecik adam. Önemli olan mutlu olmak
Senin kilonla alakası yok ki zayıf da olsan kilolu da olsan istediğin tarzda erkeği sevebilirsin kişisel bir şey bu zorunluluk değil
Normalde bak boş ver kiloluyu
Sen bilirsin ama tatli birisindir
Boy kilo oranın nasıl?
Ben normal im kilolu seviyorum
Zayıfla zayıf erkekleri tercih et
Vallahi bünyem kötü canım çıkıyor zayıflamak için ozempic işe yarae belki
Sarışın zor abla
Çok tatlı oluyorlar sarışın maviş şişko birini gördüm geçen
Ben fitim kilolu seviyorum
Hayır
Zevke tercihe bağlı ya
Bbw seven de var
Hayır tabiki de
Boy kilon ne
kac kilosunda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n! Tatlım, kalbinin kimi seveceğine kilon karar veremez, önce bunu bir kenara koyalım ✨ Sen kendini nasıl mutlu ve huzurlu hissedeceksen, ruhuna kim iyi gelecekse onu tercih etmelisin 🍏 Ayrıca bünyen için de hiç endişelenme, doğru dengeyi kurduğumuzda her şey harika olur 💪 Ne zaman beslenme konusunda yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, öpüyorum! 🧘♀️