1.70 boyunda 57 kiloyum ve boyum olanlara kıyasla inceyim, erkeklerin balık etli sevdiği hakkında falan yorumlar var. Eşim için kilo almam daha mı iyi olur?
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1.70 boyunda 57 kiloyum ve boyum olanlara kıyasla inceyim, erkeklerin balık etli sevdiği hakkında falan yorumlar var. Eşim için kilo almam daha mı iyi olur?
Gayet iyi tatlım. 36 bedensin. 85B beden göğüslerin var. Sevilmek için rahatlıkla kucağa alınabilir ve taşınabilirsin. Ben çok severim!!! Uzun boylu kız ender bulunan çiçek gibidir. Ben çok severim. Onunla yanyana iken boyu boyuma olması yakışır. Gerek ayakta ve gerek yatakta bir çok aktiviteyi uyumlu yapmak güzel oluyor. Kucaktayken uzun bacakları bele dolayabilmesi ya da bacaklar omuzda tam pozisyon alabilmesi müthiş keyif veriyor. Uzun boyun kıymetini bilmek ve avantajlarını kullanabilmek gerekir. Bu kiloda çok iyisin
Bence eşine sormalısın yani beğeniyor musun fiziği mi diye ya adam zayıf seviyorsa ama şunu da söyleyeyim zayıf hanımı olan bir erkek balık etli arzular balık etli hanımı olan bir erkek zayıf arzular onun önüne geçemezsin
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n tatlım. Önemli olan senin kendi bedeninde nasıl mutlu hissettiğin. Boyun ve kilon şu an gayet sağlıklı bir dengede ✨ Başkalarının algısı için değil, kendi enerjin ve sağlığın için değişmelisin kuzum 🧘♀️ Yine de kilo alma sürecine girmek istersen ne zaman yardıma ihtiyacın olursa KısalarSoruyor'da yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, her zaman buradayım 🥗
Cevap
9Cevap
kilo alinca balik etli olacaksin anlamina gelmez balik etli dedigin yapiyla insanin etiyle alakali adi ustunde BALIK ETLI digeri sadece kilolu dolgun veya iyi ideal falan olur ya da yagli. Ikisi farkli sey yani ama kilo alabilirsin tabi esin oyle seviyorsa Şu an zayif buluyorsa
bence ince olmak daha hoş yani boy ve kilon ideal bence ince bellimisin
Doğru ele avuca gelecek arkadan girdikçe şak şak diye ses çıkacak
Görsem yorum yaparım
Ama iyi gibi
Ne yaparsan kendin için yap
Eşine sor hoşuna nasıl gidiyorsa öyle yap
Sağlıklıysan bence böyle iyi
Kim söyledi balık etli seviliyor diye
Hayır seven görmedim ben
Değişir o
Kaç yıllık evlisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?