Roka K vitamini, A vitamini ve C vitamini açısından oldukça zengindir ve benim de sık tükettiğim bir yeşilliktir. Peki ya sizin beslenmenizdeki yeri nedir?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Yeşillik #Roka #RokanınBeslenmedekiYeri
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Roka K vitamini, A vitamini ve C vitamini açısından oldukça zengindir ve benim de sık tükettiğim bir yeşilliktir. Peki ya sizin beslenmenizdeki yeri nedir?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Yeşillik #Roka #RokanınBeslenmedekiYeri
Mideyi biraz yaksa da yeşilliklerin kralıdır! C vitamininden, A ve K vitaminine kadar tam bir sağlık deposu ama rokaya asıl gücünü veren o acımsı tadı: Glukozinolat bileşikleri. Vücutta tam bir antioksidan ve detoks kalkanı oluşturuyor...
Tansiyonu dengeleyen nitratlar bakımından da çok zengin. Yani hem damarları rahatlatıyor hem de tabağa karakter katıyor dertlere derman bir yeşillik!
Benim beslenmemdeki yeri net Midesinde hassasiyeti olmayan herkesin tabağında her gün bulunması gereken yeşil mucize
Rokayı çok severim. Özellikle salatalarda, kahvaltıda ve yemeklerin yanında tüketmeyi seviyorum. Kendine özgü hafif acı ve ferahlatıcı bir tadı olduğu için yemeklere ayrı bir lezzet kattığını düşünüyorum. Beslenmemde de önemli bir yeri var; mümkün olduğunca düzenli olarak tüketmeye çalışıyorum. Özellikle limon ve zeytinyağıyla birlikte roka salatası benim için vazgeçilmezlerden biri.
Ben çok severim özellikle sabah kahvaltıda peynir ile uyumu çok güzel aynı şekil çiğköfte de çok severim çok yakışır lahmacun da maydonoz roka güzel oluyor soğanda aynı şekil rokasız hayat düşünemem 😄 salata da aynı şekil ailecek ve bireysel çok tüketirim
Balık yemeklerini yazmayı unutmuşum hamsi istavrit levrek ve dahası olmazsa olmazı roka
Evet çok uyumlu oluyor çiğköftede çok yakışıyor maydonoz roka uyumu efsane birde yeşil soğan denemelisin muhakkak
kesinlikle severim, özellikle etin yanına limonla mükemmel gidiyor, antrenman sonrası öğünlerinde yeşillik olarak sürekli masamda olur, şu ahşap kasedeki taze görüntüsü de bayağı iştah açıcı duruyor
Cevap
9Cevap
Denk geldikçe yerim limon ve sarımsakla harika oluyor gadası
teşekkür ederim
Roka K vitamini, A vitamini ve C vitamini açısından oldukça zengindir ve benim de sık tükettiğim bir yeşilliktir
Kaçmıyorum ki zaten
Roka en sevdiğim yeşillik herşeyde severim ama balıkla ayrı bi severim diyeyim de çok faydasını gördüm
Çok sevdiğim bi yeşillik değil ama oldukça yiyiyorum
çiğ ve yeşil olması sevmem için yeterli şu sıralar, içimde koyun var sanki
Roka benimde sevdiğim bir sebze'dir. Özellikle balığın yanında bol limonlu diğer salatalarla beraber çok güzel bir ambians oluşturur.
Bayılırım limonlu tuzlu 😂
Çok iyi oluyor olmaz mı
hayır ama dün gece domates corbası yaptım mis😂
Ne gibi bu gece bende domatesli pilav yapcam bende bilmiyorum internetten bakcam
Niçin
@190kisami İletişim amaçlı yorum yapmayalım iletişim amaçlı paylaşımlar üyelere rahatsızlık verdiğinden dolayı kurallara uygun değildir.
@190kisami Teyze mi 🤣🤣
Severim kuşkonmaz da severim.
Roka çok sağlikli her gün yenmeli
Ara sıra alıp penir ile tüketirim
Severim özellikle kahvaltıda çok güzel oluyor
En güzeli
Balığın yanında sadece.
Severim balık yanında
Balıkla ve domates salatasında efsane oluyor
Evet çok severim
Severim
Severim